4. april 2020
Formand for Høng Erhvervsforening, John Anderberg, aflægger beretning og årets erhvervspris skal uddeles, når der er generalforsamling mandag den 24. februar. Privatfoto
Formand for Høng Erhvervsforening, John Anderberg, aflægger beretning og årets erhvervspris skal uddeles, når der er generalforsamling mandag den 24. februar. Privatfoto
Foto: John Anderberg
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Prisuddeling og syn på fremtiden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Prisuddeling og syn på fremtiden
Ugebladet Vestsjælland - 13. februar 2020 kl. 14:59
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Mandag den 24. februar holder Høng Erhvervsforening (HHHIF) sin årlige generalforsamling og hermed også uddelingen af årets erhvervspris, som er en fast del af foreningens virke.

Det sker i Rosenvængets Selskabslokaler, hvor man begynder med spisning klokken 18 og her er det nødvendigt at tilmelde sig.

Klokken 19 begynder generalforsamlingen og dagsordenen indeholder punkter som årsberetning, regnskab, fastsættelse af kontingent for det kommende år, fastsættelse af antal bestyrelsesmedlemmer og valg til bestyrelsen, samt beretningen med mere fra jubilæumsfonden.

Prisuddeling

Et fast punkt på Høng Erhvervsforenings generalforsamling er uddelingen af årets erhvervspris og det sker klokken 20.

Sidste år gik prisen til Den gik til Kragerup Gods. Hvem der bliver modtageren i år, afsløres på generalforsamlingen, men det drejer sig om en lokal virksomhed, der igennem mange år har haft en betydelig aktivitet i området og som fortsat udvikler sig.

Hvad sker der i Høng de næste 10 år?

Efter generalforsamlingen vil tidligere Holbæk-borgmester, udviklingsdirektør Søren Kjærsgaard, Sparekassen Sjælland-Fyn, fortælle om, hvordan han ser Høng 10 år frem i tiden.

Samme overvejelser vil aftenens næste taler, borgmester Martin Damm, Kalundborg Kommune, også give sin bedømmelse af.

- Som en sidste information til medlemmerne, kan vi oplyse, at Erhvervs Award - fest for alle virksomheder i Kalundborg Kommune, kommer til at foregå på Sukkerfabrikken i Gørlev fredag den 17. april, lyder det fra formand for Høng Erhvervsforening, John Anderberg.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk