19. oktober 2019
Birte Jensen, Henning Christensen, Jens Erling Jensen, Ulla Jacobsen, Henry Jacobsen, Ole Jacobsen, Helle Jensen og John Højbusk målte forleden op til de 75 stande, der danner rammen om folkemødet. Foto: Charlotte Koefoed
Birte Jensen, Henning Christensen, Jens Erling Jensen, Ulla Jacobsen, Henry Jacobsen, Ole Jacobsen, Helle Jensen og John Højbusk målte forleden op til de 75 stande, der danner rammen om folkemødet. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Praktisk gruppe holder styr på det hele

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Praktisk gruppe holder styr på det hele
Ugebladet Vestsjælland - 22. maj 2019 kl. 13:43
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

: Med 75 tilmeldte stande, fire debattelte, to scener, terrorsikring, mobil afspærring, en Aldi-lastbil, der skal levere varer klokken syv lørdag morgen, er der nok at holde styr på for de otte-ti mennesker, der har meldt sig som praktiske tovholder e for Folkemøde Kalundborg i Høng lørdag den 25. maj.

Spærret torsdag, fredag og lørdag

- Vi går i gang med at mærke af og måle op til de mange stande og nummererer dem, så alle ved, hvor de skal være, torsdag. Derfor bliver den del af Høng Centerts parkeringspladser, som vi skal bruge, spærret af allerede fra torsdag aften den 23. maj. Fredag den 24. maj og selvfølgelig lørdag den 25. maj er der også spærret af, og vi håber på forståelse fra både butikker og kunder. Men vi er sikre på, at kommer man ned i Høng Centret, er der masser at opleve, siger John Højbusk.

Terrorsikring
Hele området skal terrorsikres og der kommer nogle 6 meter lange elementer, der skal forhindre, at man kan køre køretøjer ind på pladsen. Et krav fra myndighederne, som er ufravigeligt.

Standholderne kan begynde at stille op allerede om fredagen og der er vagter, der patruljerer på området hele natten.

- Der er rigtig mange faktorer, der skal passe sammen, så der er en del at se til, siger John Højbusk.

Når folkemødet officielt er forbi, er der fællesspisning for standholdere og frivillige, som har tilmeldt sig. De kan nyde en lækker wienerschnitzel, når fokemødet er afviklet og der igen er faldet lidt ro over pladsen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk