18. juni 2019
Peter og Henrik Jørgensen er sammen om Dianalund Centrets slagterforretning. Foto: Charlotte Koefoed
Peter og Henrik Jørgensen er sammen om Dianalund Centrets slagterforretning. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Peter og Henrik laver glidende generationsskifte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Peter og Henrik laver glidende generationsskifte
Opdateret 31. januar 2019 kl. 15:30
Ugebladet Vestsjælland - 31. januar 2019 kl. 14:54
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En større ombygning og renovering har opgraderet og moderniseret Mad med Mere, Henrik Slagter i Dianalund Centret. Det skete sidste år og nu er forretningen rustet til fremtidens opgaver.

Inde i maskinrummet er der også sket noget, men det er ikke noget, kunderne kommer til at mærke så meget til

- Vi er gået i gang med det, man kan kalde et glidende generationsskifte og det kommer til at foregår over en årrække, forklarer Henrik Slagter, der fyldte 60 sidste år.

Sønnen Peter på 25 er klar til at indgå i driften og papirarbejdet er på plads.

Peter Jørgensen er udlært hos sin far og med et par års erfaring fra en slagterforretning i Rødovre har Peter Jørgensen grundlaget på plads.

- Det er ikke meningen, Peter skal revolutionere noget, men netop fortsætte den udvikling, vi løbende er i gang med. Vi har omstillet en del til færdigretter, folk bare skal varme, når de kommer hjem fra arbejde og den udvikling fortsætter, siger Henrik Slagter.

Slagterbutikken indeholder derfor en lang række færdiglavet retter til den travle familie, men også de klassiske slagtervarer og udskæringer.

- Og så har vi et stort udvalg i pålæg, hjemmerøgede spegepølser og pølser, salater, delikatesser og meget andet. Sortimentet er bredt, siger Henrik Slagter.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk