5. august 2020
Pernille Bundgaard har selv indrettet og være med til at bygge lokalerne om, så der er blevet plads til fire behandlerrum. Foto: Charlotte Koefoed
gallery icon

Se billedserie

Pernille Bundgaard har selv indrettet og være med til at bygge lokalerne om, så der er blevet plads til fire behandlerrum. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Pernille rykker over gaden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Pernille rykker over gaden
Ugebladet Vestsjælland - 28. december 2019 kl. 16:59
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

For to år siden overtog Pernille Bundgaard hele Klinik Tolstrup/Bundgaard, som Mette Tolstrup etablerede i 2005 og fem år senere flyttede til lokalerne på Hovedgaden 16c.

Men længe har det været et ønske fra Pernille Bundgaard og de behandlere, som er tilknyttet klinikken, at f¨å mere plads.

- Jeg har længe ledt efter bedre lokaler med mere plads, for vi havde 40 kvadratmeter i nummer 16c og vand og toiletforholdene var en udfordring. Her får vi 90 kvadratmeter, plads til et lille kontor, fire behandlerrum, toilet og meget mere lys og luft, fortæller Pernille Bundgaard. Der bliver ikke nogen ændringer i Klinik Bundgaards sammensætning og hvilke behandlinger man tilbyder.

Rokade

I et par måneder har hun haft adgang til at bygge lidt om i ejendommen på Hovedgaden 15a, som senest har rummet Frisør Maja, som har rykket sin frisørsalon hjem på Tindinge Banke, hvor hun også bor. Beauty by Skovlykke, som også har haft til huse i ejendommen, er rykket ind til Salon Carlsen og i Klinik Bundgaards tidligere lokaler, kommer Malou´s fra Gørlev til at have sit virke, ligeledes fra årsskiftet.

Billede

Pernille Bundgaard flytter over gaden.


Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk