17. september 2019
Per Hansen har arbejdet i Coop hele sit liv, og stammer fra Svebølleegnen. Han kommer fra en stilling som uddeler i Korsør, en butik, der størrelsesmæssigt ligner butikken i Høng.  Per Hansen havde første arbejdsdag den 29. april. Foto: Charlotte Koefoed
Per Hansen har arbejdet i Coop hele sit liv, og stammer fra Svebølleegnen. Han kommer fra en stilling som uddeler i Korsør, en butik, der størrelsesmæssigt ligner butikken i Høng. Per Hansen havde første arbejdsdag den 29. april. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Per Hansen er uddeler i SuperBrugsen i Høng

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Per Hansen er uddeler i SuperBrugsen i Høng
Opdateret 03. maj 2019 kl. 12:16
Ugebladet Vestsjælland - 01. maj 2019 kl. 11:57
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Han er helt frisk i SuperBrugsen i Høng, for konstitueret uddeler Per Hansen startede sit nye job den 29. april.

Fra bopælen i Slagelse skal han, i stedet for at dreje af mod Korsør, sætte kursen mod nordvest til Høng, hvor tidligere uddeler Daniel Segerlund er stoppet .

- Jeg glæder mig utrolig meget til at komme i gang og lære folk at kende, både kunder og personalet. Hver by har sit eget særpræg og jeg ser frem til at lære Høngs at kende, siger Per Hansen.

Han vil i første omgang sætte fokus på slagterafdelingen og delikatessen, samt frugt og grønt og så er han en fyr med et smittende smil på læben og godt humør.

- Jeg kommer også til implementerer Coops betalingssystem, scan og betal, som foregår via vores app. Det sker i løbet af en måned tid, fortæller Per Hansen.

Han stammer fra Svebølle-egnen, hvor hans far var brugsuddeler og har blandt andet arbejde 16 år i Nordsjælland og 2,5 år i Korsør.

Per Hansen er 50 år gammel.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk