15. december 2018
Bjarne Jakobsen fra Feriepartner Vestsjælland havde 5000 kroner med til  Anita Andersen, Skelleris. Foto: Charlotte Koefoed
Bjarne Jakobsen fra Feriepartner Vestsjælland havde 5000 kroner med til Anita Andersen, Skelleris. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Penge til bondegårdssafari

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Penge til bondegårdssafari
Opdateret 12. april 2018 kl. 13:24
Ugebladet Vestsjælland - 12. april 2018 kl. 12:55
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Christina Nyvang Andersen, kommunikationsansvarlig hos Visit Vestsjælland og Bjarne Jakobsen fra Feriepartner Vestsjælland var onsdag formiddag på besøg hos Skelleris på Præsteskovsvej ved Skellebjerg. Det var de, fordi Feriepartner Vestsjælland har en pulje til feriefremmede initiativer, og den havde Anita Andersen søgt.

- Vi støtte projektet, fordi vi synes det lyder spændende med en bondegårdssafari og fordi vores turister gerne vil ud opleve noget, siger Bjarne Jakobsen.

Bondegårdssafari
Projektet, som Anita Andersen og Jesper Cole fra Skelleris har sat i søen, er en slags gør-det-selv-oplevelse på gården, der har grise, får, høns, gæs og grønsager.

- Vi åbnede sidste år og har også en gårdbutik tilknyttet og hele sommeren har vi et lille udsalg ved Stillinge Strand. Her har jeg tit fortalt turister om de ugentlige rundvisninger vi har, men tanken med bondegårdssafarien er, at man kan komme ud og bruge et par timer herude, også selv om jeg er i Stillinge Strand, i marken eller ved at fordre dyrene, forklarer Anita Andersen.

Safarien er en oplevelse med plads til leg og motion samt læring og viden om dyrene, grøntsagerne og gården med fokus på økologi og bæredygtighed.

- Budgettet er på 90.000 og vi har søgt midler andre steder også, men det er skønt at få et skuldreklap, siger Anita Andersen.

Skelleris gårdbutik har åbent året rundt og sælger kødprodukter fra gårdens egne grise og får, ligesom der i sæsonen er grønsager. Alt sammen økologisk.

Adressen er Præsteskoven 6 og lige neden for ejendommen finder man Jyderupstien, og planen er, at den nye »Istidssti« også kommer til at gå lige ved ejendommens jorde.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk