20. oktober 2019
Anita Andersen og Jesper Cole, Skelleris Gårdbutik, har mange forskellige besøgmuligheder sommeren igennem. Foto: Charlotte Koefoed
gallery icon

Se billedserie

Anita Andersen og Jesper Cole, Skelleris Gårdbutik, har mange forskellige besøgmuligheder sommeren igennem. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: På besøg hos Skelleris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

På besøg hos Skelleris
Ugebladet Vestsjælland - 04. juli 2019 kl. 15:43
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Klimaet er på alles læber og mange drømmer om at gøre noget, som kan gøre en forskel. Det kan være at dyrke sine egne økologiske grøntsager selv. Eller opdrætte sine egne grise med krølle på halen, så man med god samvittighed kan spise sine frikadeller i vished om, at grisen har levet et frit og lykkeligt griseliv.

På Præsteskov 6 ved Skellebjerg kan man på fredage i hele juli og de to første uger i august kommer på rundvisning jos Anita Andersen og Jesper Cole, der for et par år siden rykkede fra København til Skelleris for at virkeliggøre drømmen om et økologisk landbrug og besøgsgård.

Om mandagene i samme uger, er det børnene, der er velkomne i det, Anita kalder » Den lille landmand«.

- Jeg tager de tilmeldte børn med ud til grisene, som de får lov til at fodre og klappe, vi giver ænderne mad, fodre hønsene og samler æg og så går vi på grøntsagsmarken og henter friske råvarer til vores frokost. På den måde får de helt håndgribelig viden om, hvor manden kommer fra, siger Anita Andersen.

Man kan tilmelde sig til de guidede ture mandage og fredage hos visitvestjsaelland.billetexpressen.dk.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk