25. september 2020
Oplev Jakob Olrik i Løve Forsamlingshus tirsdag den 3. marts
Oplev Jakob Olrik i Løve Forsamlingshus tirsdag den 3. marts
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Oplev Jakob Olrik i Løve Forsamlingshus

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Oplev Jakob Olrik i Løve Forsamlingshus
Ugebladet Vestsjælland - 10. februar 2020 kl. 11:59

Med sit nye show »Den eneste ene«, undersøger forfatter og foredragsholder Jakob Olrik hvad der sker, når vi forelsker os og søger efter kærligheden. Det kan man høre meget mere om tirsdag den 3. marts i Løve Forsamlingshus klokken 19.

Hvem er den eneste ene? Og hvorfor skal vi finde vores egen vej i livet, for at kunne forene os med andre?

Er blot ét af de spørgsmål Jakob Olrik stiller sig selv.

- Jeg har talt med hundredevis af kvinder på mine turneer, og der et spørgsmål, der dukkede op igen og igen: »Hvordan finder jeg/holder fast i den eneste ene! Ham som jeg kan elske, og som elsker mig?«. Det har gjort mig nysgerrig på vores forventninger til hinanden og vores længsel, og jeg har i årevis dykket ned i dette emne, og nu lavet dette unikke show om kærlighed, forventninger, frygt og længsel, fortæller Jakob Olrik og håber at han med »Den eneste ene«, kan skabe en oplevelse for danskerne, der giver mere fælleskab, flere lykkesus, mere sex og ikke mindst, mere kærlighed.

Ifølge Jakob Olrik er der nemlig noget helt fundamentalt vi danskere har glemt, når det kommer til det store spørgsmål om den eneste ene: At vi skal arbejde for kærligheden. Også selvom vi er sammen med den rette. For det betyder ikke, at alt er rosenrødt hele livet. Når vi tror på den myte, som blandt andet fortælles i Hollywood film, så har vi kurs mod skuffelser og mod at blive ulykkelige.

Efter de seneste fem år at have turnéret Danmark tynd med det populære foredrag »Kvinde, kend din mand« (set af mere end 100.000 danskere), lover Jakob Olrik med »Den Eneste En«, et show, hvor der bliver noget som både romantikeren og skeptikeren, kan tage med hjem i håndtasken.

Foredraget er for singler og par i alle aldre og billetter kan købes påwww.jakobolrik.dk

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk