19. oktober 2021
Henrik Svanekiær underholder og tryller onsdag den 28. oktober klokken 14 til 16, hvor Ældresagens afdeling i Høng er værter for Kulturpakker for Ældre. PR foto
Henrik Svanekiær underholder og tryller onsdag den 28. oktober klokken 14 til 16, hvor Ældresagens afdeling i Høng er værter for Kulturpakker for Ældre. PR foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Oplev Henrik Svanekiær i Høng

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Oplev Henrik Svanekiær i Høng
Ugebladet Vestsjælland - 10. oktober 2021 kl. 14:11
Af Charlotte Koefoed

Oplev manipulation, tankelæsning, intuition og magi leveret på en sofistikeret og humoristisk måde, når Henrik Svanekiær underholder alle tilstedeværende i Høng Hallen. Det sker onsdag den 28. oktober fra klokken 14 til 16, hvor Ældresagens afdeling i Høng er værter for Kulturpakker for Ældre.

Henrik Svanekiær har mere end 25 års erfaring som professionel entertainer. Han har optrådt flere gange på dansk TV, for det danske kongehus og i flere lande.

Hold på hat og briller

Underholdningen er en kombination af humor, magi, psykologiske påvirkninger og lommetyveri. Hold fast på ure og tegnebøger. Vær klar på at blive forbløffet og underholdt, for her er tale om magi på højt niveau, tilsat en stor portion humor.

I Høng Hallen vil Henrik Svanekiær levere et show, der er en kombination af sceneshow og underholdning ved bordene. Rosenvængets Selskabslokaler vil stå for salg af drikkevarer, kaffe, the og kage, men selve showet er gratis at deltage i.

En billet gælder for to personer

Book en billet via www.kulturpakkerkalundborg.dk , eller ved personlig henvendelse til et af Kalundborg Biblioteker. Det er vigtigt at bemærke, at en billet gælder for to personer.

Ved deltagelse skal du invitere en nabo/bekendt med.

Arrangementet er en del projekt "Kulturpakker til Ældre".

Ældre- og Sundhedsudvalget i Kalundborg Kommune har afsat penge til Kulturpakker til ældre i 2021 og 2022. Målet med Kulturpakkerne er, at aktive ældre rækker hånden ud til andre ældre i lokalsamfundet, så vi er fælles om at mindske ensomhed og er sammen om nogle gode og muntre oplevelser. Læs mere om Kulturpakker til Ældre via www.kulturpakkerkalundborg.dk. Dette arrangement er i samarbejde med Ældresagen i Høng.

Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk