27. maj 2020
Der var propfyldt i Høng Centret lørdag formiddag, da Onkel Reje var taget fra Ramasjang til Høng for at underholde både børn og voksne. Foto: Charlotte Koefoed
gallery icon

Se billedserie

Der var propfyldt i Høng Centret lørdag formiddag, da Onkel Reje var taget fra Ramasjang til Høng for at underholde både børn og voksne. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Onkel Reje tog Høng med storm

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Onkel Reje tog Høng med storm
Opdateret 02. november 2019 kl. 12:37
Ugebladet Vestsjælland - 02. november 2019 kl. 12:09
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvor mange gulerødder mon Onkel Reje har i sine bukser? Og hvad er der med mormors lange tasker? Og er heavy metal overhovedet noget for små børn? Ja, åbenbart, for masser af de små unger kunne snildt finde ud af at lave det karateristiske heavytegn med pege- og lillefinger i vejret.

Og små børn var der masser af. Og de havde taget deres forældre og bedsteforældre med, så der var fuldstændig proppet i Høng Centret lørdag formiddag, da Ramasjangs vilde onkel, Onkel Reje, der godt kan lide at gå i bad, solbad altså, kom fordi og ruskede hele Høng Centret med sine skøre og skæve påhit. Smukke Niller var også med og han fandt sig godmodigt i at få fyret en popcornkanon i hovedet.

Efter showet var det muligt at få en selfie med Onkel Reje og det tilbud var der rigtig mange børn, og ikke mindst deres forældre, der tog imod.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk