11. december 2017
Motor Mille gæster Cirkusland alle hverdage i efterårsferien, hvor hun optræder med sit helt eget show.
gallery icon

Se billedserie

Motor Mille gæster Cirkusland alle hverdage i efterårsferien, hvor hun optræder med sit helt eget show.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyt program i Cirkusland i efterårsferien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt program i Cirkusland i efterårsferien
Ugebladet Vestsjælland - 11. oktober 2017 kl. 10:15
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- I Cirkusland lægger vi alle kræfter i, at et besøg altid skal byde på nye eventyr. I efterårsferien glæder vi os til at få besøg af helt nye elefantastiske artister, fortæller parkchef Suzanne Berdino.

Motor Mille, kendt fra Ramasjang, gæster Cirkusland alle hverdage, hvor hun optræder med sit helt eget show fra mandag til fredag kl. 11.

I dagens løb vil der også være mulighed for at opleve en række helt unikke cirkusshows. Herunder særlige børneshows, papegøjeshows, westernshows med bl.a. Texas Jack, samt en vaskeægte cirkusforestilling med Cirkuslands egne cirkusartister og dyr. I denne forestilling kan man desuden møde den nye klovn Christian Folco.

Man kan også opleve et helt nyt søløveshow, når Arena får besøg af den berømte søløvetræner Steven Pedersen, der optræder sammen med sine to søløver Scoopy og Teddy.

I manegen og stalde kan man udover de mange dyr møde noget helt særligt - nemlig de tre afrikanske elefanter Lara, Djungla og Jenny, som er hjemme i Cirkusland efter en fantastisk cirkussæson med Cirkus Arena rundt i hele Danmark.

Sjov og oplevelser for hele familien

Man kan opleve duften af savsmuld, dyr og sprøde popcorn sammensat med et væld af oplevelser. Hele dagen har man mulighed for at gå på opdagelse i cirkusparken og komme tættere på cirkuslivet. Mærk stemningen fra Det Vilde Vesten i westernbyen hvor man kan møde cowboys og indianere, der går omkring i parken. Man kan prøve kræfter med guldgravning, bueskydning og ponyridning. Alle aktiviteter og shows er gratis, når entreen er betalt, så der opstår ingen uventede udgifter.

Cirkuspark i al slags vejr
Cirkusland, der liggr på Årslevvej 6 ved Slagelse, har både aktiviteter udendørs og indendørs. Temaparken byder på stalde, indendørsmanege, vores helt egen cirkusudstilling med både antikke og nyere cirkusting, et 5000 liters søløvebassin, festlokaler, cirkusskole, vognpark samt vores store indendørsområde med alt fra minigolf, til bistro og showscene.

Lige nu er der mulighed for at vinde billetter til Cirkusland. Se efter kupon andetsted i bladet.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk