15. januar 2021
Lonnie Nordfjord og Janni Nielsen foran Flügger Farvers nye facade. I de to kommende uger fejrer Flügger desuden 35 års fødselsdag med gode tilbud på alt i hele butikken. Foto: Charlotte Koefoed
gallery icon

Se billedserie

Lonnie Nordfjord og Janni Nielsen foran Flügger Farvers nye facade. I de to kommende uger fejrer Flügger desuden 35 års fødselsdag med gode tilbud på alt i hele butikken. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyheder hos Flügger i Høng

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyheder hos Flügger i Høng
Ugebladet Vestsjælland - 11. oktober 2020 kl. 12:44

I 35 år har der ligget en Flügger Farver på Hovedgaden 42 i Høng. Før det har der tidligere været købmandsbutik, og den historie har Lokalhistorisk Forening for den tidligere Høng Kommune lavet en lille billedkollage om, som man kan se i Flüggerbutikken.

- I anledning af fødselsdagen giver vi 35% på alt i hele butikken og det gælder alle vores produkter, også brugskunst. Det gode tilbud gælder hele uge 42 og 43, fortæller Lonnie Nordfjord.

Netop brugskunst er der en del af i butikken og her er masser af inspiration at hente, når man maler eller renoverer sin bolig.

Stor lokal opbakning

Med 35 år på bagen, er Flügger en kendt butik i lokalområdet og den lokale opbakning har personalet især oplevet under coronakrisen.

- Vi kan virkelig mærke, at folk har haft tid til at gå og male og de har brugt den lokale butik her i Høng. Det er vi virkelig glade for. Det betyder rigtig meget lige i disse tider, at vi holder fast i de lokale butikker, siger Lonnie Nordfjord.

Renoveringen er i fuld gang

I løbet af sommeren er renoveringen af hele ejendommen på Hovedgaden 42 begyndt. Der er kommet nyt tag på, der er nye vinduer på førstesalen og facaden er blevet malet. Der kommer nye vinduer i efter uge 43 og i det nye år skal hele butikslokalet gennemgå en forvandling.

I det nye år skal hele Flügger-butikken bygges om for at skabe mere plads. Disken skal blandt andet flyttes. Det glæder Lonnie Nordfjord og Janni Nielsen.

- Vi får omkring 20-30 kvadratmeter mere, når vi fjerner en væg og inddrager frokoststuen. Pladsen skal vi bruge til at præsentere vores mange flotte tapeter og vi kommer også til at flytte disken, så vi får en bedre fordeling i lokalet, slutter Janni Nielsen.

I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk