13. juni 2021
Værkfører Mogens Zadlo og Mads Degn ved den nye hal, som er på 400 kvadratmeter og skal rumme lager til reservedele. Foto: Charlotte Koefoed
gallery icon

Se billedserie

Værkfører Mogens Zadlo og Mads Degn ved den nye hal, som er på 400 kvadratmeter og skal rumme lager til reservedele. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny hal rejser sig hos Rasmus Degn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny hal rejser sig hos Rasmus Degn
Ugebladet Vestsjælland - 03. juni 2021 kl. 08:29

Forleden var der rejsegilde, hvor omkring 40 forretningsforbindelser og håndværkere fik pølser og drikkelse for at fejre, at spærrene på den nye hal hos Rasmus Degn var kommet op.

Hallen skal bruges til lager og det er ren og skær pladsmangel, der har sat gang i halbyggeriet, som, når inventar og moms er talt med, løber op i 4,5 millioner.

- Det er da noget af en udskrivning, men vi er nødt til at få mere plads til alle vores reservedele til traktorer og maskiner, siger værkfører Mogens Zaldo. Mads Degn er enig:

- Vi byggede værkstedshallen til traktorer i 2013, og nu er turen kommet til at udvide vores lager. Firmaet Vesti-Olsen, der bygger hallen, har lovet, at den er færdig til august, mens vi håber at have inventar og reservedele på plads til jul.

I stedet for Roskilde Dyrskue

Roskilde Dyrskue er som bekendt aflyst i år, men Rasmus Degn er sammen med Koldsø Smede- og maskinservice og Saltbæk Agro gået sammen om et mini-åbenthus på de tre virksomheder fredag den 18. juni, hvor erhverv og andre interesserede er velkomne til at kigge forbi og se, hvad virksomhederne byder på.

Hvor langt tror du Danmark når ved EM
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk