25. september 2020
Bjørn Olsen er en af initiativtagerne til en ny kulturforening i Høng, hvor man for eksempel kunne afvikle arrangementer i den nye kultur- og bevægelsespark. Foto: Charlotte Koefoed
Bjørn Olsen er en af initiativtagerne til en ny kulturforening i Høng, hvor man for eksempel kunne afvikle arrangementer i den nye kultur- og bevægelsespark. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny forening på vej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny forening på vej
Opdateret 16. januar 2020 kl. 18:39
Ugebladet Vestsjælland - 16. januar 2020 kl. 15:36

Musik, koncerter, teater, udstillinger, kort sagt musik og kultur er hovedformålet for en ny forening, der fredag den 31. januar klokken 19 holder stiftende generalforsamling i Klub gamle Ole i Høng.

Bag initiativet står en række lokale entusiaster, der alle har eller har haft tilknytning til Høng Skole.

Bjørn Olsen, Sylvester Agbedoglo, Bo Christiansen, Maria Bendtsen og Mogens Dyhr-Nielsen er nogle af nøglepersonerne bag den nye forening, der endnu ikke har fået et navn.

- Vi har snakket om det et stykke tid og nu sætter vi handling bag ordene. Vi holder stiftende generalforsamling fredag den 31. og alle, der har lyst til at høre mere om foreninger, vil give en hånd med, eller har ideer, er velkomne, siger Bjørn Olsen, der er en af hovedkræfterne bag den nye forening.

Mere musik, teater og kultur

For år tilbage var Bjørn Olsen og flere af hans kolleger med til at stable børnefestivalen ved Høng Hallen på benene, med siden da har der ikke været så mange tiltag på den kulturelle front i Høng. Men med byggeriet af den nye kultur og bevægelsespark åbnes der mulighed for, at man kan benytte nogle af lokalerne til kulturelle formål.

- Vi kunne godt tænke os at arrangerer koncerter, afvikle børneteater, holde udstillinger, tilbyde musikundervisning og andre ting. Der er mange ubrugte rum andre steder i byen også, så vi skal i virkeligheden bare i gang, griner Bjørn Olsen.

Fondsmidler

Først og fremmest skal foreningen stiftes og når det er på plads, åbner en række muligheder sig.

- Der er mange fondsmidler, man kan søge og det skal vi benytte os af. Vi vil selvfølgelig også samarbejde med andre og lignende foreninger i området, men første skridt er at få stiftet foreningen og givet den et navn, så kan arbejdet begynde, slutter Bjørn Olsen.

Stiftende generalforsamling er fredag den 31. januar klokken 19 i Klub gamle Oles lokaler på Hovedgaden 37 i Høng. Alle er velkomne.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk