26. januar 2021
Tre nisser er klar til at kigge på julepyntede huse - og håber der bliver rigtig mange. Fra venstre Mogens Gyldenvang, John Anderberg og Arne Mortensen. Foto: Henrik Uhre-Prahl
gallery icon

Se billedserie

Tre nisser er klar til at kigge på julepyntede huse - og håber der bliver rigtig mange. Fra venstre Mogens Gyldenvang, John Anderberg og Arne Mortensen. Foto: Henrik Uhre-Prahl
Foto: Henrik Uhre-Prahl
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nu skal husene pyntes til jul

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nu skal husene pyntes til jul
Opdateret 25. november 2020 kl. 08:51
Ugebladet Vestsjælland - 24. november 2020 kl. 16:09

De handlende i Høng har sat en stor konkurrence i gang: Hvem har det flotteste julepyntede hus i Høng - d.v.s. sige i det område, der har postnummer 4270?

- I en mørk Corona-tid, hvor det er småt med de fælles fornøjelser synes vi det er oplagt at køre konkurrencen. Dem der bor i husene får fornøjelsen af at pynte op. Alle os, der bor i byen og omkring, får fornøjelsen af at se på dem - og dem der vælger at være med i konkurrencen får nogle fine præmier, siger Mogens Gyldenvang, Høng Centeret, en af initiativtageren.

Vær med

For at være med i konkurrencen skal man sende en lille kupon som man finder i Ugebladet Vestsjælland- hvor man skriver sit eget navn/adresse/telefonnummer samt hvilken ejendom i byen, man mener er den flotteste. Og det gør man med tydelig adresse, både vej og husnummer.

Dén, der får flest stemmer og bliver julehus nummer ét, får 3000 kroner, der er 2000 kroner til hus nummer to og 1000 kroner til tredjepladsen.

Og herudover trækkes der lod blandt alle indsendte kuponer om juleænder - i alt 10 til fordeling blandt de heldige.

Aftalepartier holder fast i, at biler skal kunne konfiskeres ved farlig kørsel - uanset om føreren ejer bilen. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk