1. december 2020
Der skal fut på julelysene i postnummer 4270. Derfor har HHHIF udskrevet en julekonkonkurrence, hvor der er 3000 kroner til den, der får flest stemmer for sit julepyntede hus. Huset på billedet stammer fra Tåstrup. Foto: Thomas Olsen
Der skal fut på julelysene i postnummer 4270. Derfor har HHHIF udskrevet en julekonkonkurrence, hvor der er 3000 kroner til den, der får flest stemmer for sit julepyntede hus. Huset på billedet stammer fra Tåstrup. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nu skal der spotlys på julen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nu skal der spotlys på julen
Ugebladet Vestsjælland - 24. oktober 2020 kl. 13:44

Dansk Julemandslaug har i flere år kåret årets juleby og her på Sjælland har byer om Roskilde, Holbæk og Ringsted været på listen over byer, der er rendt med æren.

Sidste år dystede Tappernøje om at have den mest ekstreme julebelysning, noget hele byen gik sammen om og som TV2 Øst dækkede flittigt.

Det har man kigget lidt på i HHHIF og bestyrelsen er kommet op med en ide, der skal sætte fut i julelysene i Høng.

- Vi udskriver en konkurrence, hvor alle de husstande, der er i postnummer 4270 Høng, kan være med. Det, man skal gøre, er at julepynte sit hus så smukt, overdådigt eller julet som muligt, og så er det op til forbipasserende og borgere at stemme på det hus, de finder mest julet, forklarer Mogens Gyldenvang, der er med i HHHIF.

Sidste år var der flere huse, både på Hovedgaden i Høng, men også rundt om i byen, der havde gjort en del ud af deres julebelysning og pyntning, og det synes Mogens Gyldenvang rigtig godt om.

- Det giver en utrolig fin julestemning og man bliver i julehumør, når man ser de fint pyntede huse. Jeg vil gerne understrege, at konkurrencen gælder alle huse i 4270, også landhuse og huse, der for eksempel ligger på Tovesvej eller på Havrevænget eller et helt andet sted. Bare det er postnummer 4270, slår Mogens Gyldenvang fast.

Hvordan foregår det?

De tre første uger i december finder man i Ugebladet Vestsjælland en kupon, som man skal udfylde med adressen på det hus, man finder mest julet og denne kupon skal man aflevere enten hos Ugebladet Vestsjælland eller hos Spar-købmanden på Hovedgaden senest fredag den 18. december.

Det hus, der har fået flest stemmer, vinder 3000 kroner, andenpladsen får 2000 kroner, mens der er 1000 kroner til tredjepladsen.

- Vi finder vinderne af det fineste julehus lørdag den 19. december og samtidig trække vi lod om 10 juleænder blandt dem, der har indleveret kuponer. De kan derefter hente deres juleand hos Spar i Høng, fortæller John Anderberg.

Alle vinderne får direkte besked og derefter offentliggøres navnene på Ugebladet Vestsjællands hjemmeside og i den kommende avis.

HHHIF håber på denne festlige vis at sætte Høng på julelandkortet og få skabt en helt speciel julestemning i byen.

Penge på vej til julebelysning

HHHIF har desuden søgt om penge til byens julebelysning hos Kalundborg Kommunes »Få det Fixet-puljen« og fået 150.000 kroner, som er bevilliget, men pengene kommer først i spil 2021.

Det betyder, at man ikke kan nå at få julebelysningen på plads til denne jul, men først til næste år.

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk