25. marts 2019
Første familiespejdermedlem er Marius på 4 år, der glæder sig helt vildt til at være rigtig spejder. Billedet er fra Båltænding ved Sct.Hans for nylig. Privatfoto
Første familiespejdermedlem er Marius på 4 år, der glæder sig helt vildt til at være rigtig spejder. Billedet er fra Båltænding ved Sct.Hans for nylig. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nu kan selv de mindste blive spejdere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nu kan selv de mindste blive spejdere
Ugebladet Vestsjælland - 03. juli 2018 kl. 10:43
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I disse digitale travle tider er det særligt vigtigt at tage sig tid til at gøre noget aktivt sammen med sine børn. Sluk for skærmen og kom ud i naturen i børnehøjde. Dette giver udviklende kvalitetstid og en god start for børnene.

Det mener KFUM spejderne i Høng i hvert fald og derfor har sammensat et tilbyd til de tre til seks-årige og deres forældre.

-I disse dage deler vi en folder ud til børn der går i børnehave. Vores nye tiltag er oplevelser for hele familien, som vi kalder Familiespejder i Høng. Det er lege, aktiviteter og oplevelser for familier med tre til seks- årige børn sammen med en voksen til barnet. Sammen tænder vi bål, kigger på dyr i naturen og meget andet, fortæller koordinator Kit Bøgelund og gruppeleder Lennert Thomsen.

Startmøde
Søndag den 1. juli fra klokken 9.30 og to timer frem er der startmøde i spejderhytten påCentervej 81 i Høng.

- Vi har længe haft et ønske om at starte familiespejder, og nu har vi fået Kit Bøgelund som koordinator. Hun har en lang erfaring, dels fra skovbørnehaven ved Tissø, og dels fra sin FDF tid, hvor hun har lavet meget sammen med de mindste. Kit har været leder hos os de sidste seks år, og det er vi meget glade for. Kit er et perfekt match til dette, fortæller gruppeleder Lennert Thomsen.

Forældre er også ledere.
Når det hedder koordinator, er det fordi de voksne på skift kommer til at være med til at lede dagens program. Der er udarbejdet et materiale der hjælper til med at vise hvad man kan lave.

Kit Bøgelund kender spejderhytten og området, og giver god sparring. Hun vil så være den der ved hvad vi kan og hvilke materialer der er til rådighed.

Folkeoplysningsudvalgets udviklingspulje har støttet tiltaget med 12.000 kroner til materialer.

- Vi er virkelig glad for at Folkeoplysningsudvalget har valgt at støtte os. Det er med til at gøre at vi har et endnu bedre grundlag til at kunne lave fede aktiviteter sammen med de deltagende familier, slutter Daniel Fisker Jensen, der er gruppeassistent for KFUM spejderne i Høng.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk