19. juli 2019
Det bliver en kombination af rustplader og skiefer, der skal pryde facaden på Dianalund Centret. Foto: Charlotte Koefoed
Det bliver en kombination af rustplader og skiefer, der skal pryde facaden på Dianalund Centret. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nu går facaderenoveringen i gang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nu går facaderenoveringen i gang
Ugebladet Vestsjælland - 17. februar 2019 kl. 12:43
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sidste år offentliggjorde Grundejerforeningen, Torvet A/S og Dianalund Centerforening planerne om at renovere facaden og stillede et par af forslagene frem. Et af dem gik på en plastfacade med lys, og en andet var at beklæde hele centret med rustplader.

Ingen af de to forslag havde dog et flertal i ryggen, til gengæld er der nu kommet et nyt forslag, som bliver iværksat i denne uge.

- Vi har fået et forslag fra Spant arkitekterne fra Århus, som der er flertal for, så det bliver en kombination af rustplader og skiefer, og der har gennem et stykke tid hængt en prøve på facaden lige ved indgangen til Alditorvet, forklarer Henrik »Slagter« Jørgensen, der er formand for Grundejerforeningen.

Arbejdet påbegyndes i denne uge og man begynder med at pille den gamle facade af trælameller ned.

De har siddet på facaden siden 2004, hvor Dianalund Centret fik sin overdækning og skiftede navn fra Torvet til Dianalund Centret.

- Vi håber at være færdige med facaden til Netto åbner i april, men det kan være svært at nå, for skiferpladerne skal skaffes hjem fra udlandet, siger Henrik «Slagter« Jørgensen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk