13. december 2018
Lotte Sørensen i Witz er glad for, det store genetableringsarbejde efter det voldsomme indbrud den 30. december sidste år. Foto: Charlotte Koefoed
Lotte Sørensen i Witz er glad for, det store genetableringsarbejde efter det voldsomme indbrud den 30. december sidste år. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nu er alle smykkerne på plads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nu er alle smykkerne på plads
Ugebladet Vestsjælland - 21. februar 2017 kl. 12:43
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der blev smadret en del inventar, da Wirz på en af de sidste dage i december fik uventet gæster midt om natten. Indbrudstyve smadrede en rude, kravlede ind og slog glasset i stykker på alle diskene i guldsmedeforretningen, og stak af med et betragteligt udbytte.

Det gav selvfølgelig et chok og et kæmpe oprydningsarbejde, men nu, knap to måneder efter indbruddet, er alt tilbage på plads i Wirz. Indehaver Lotte Sørensen er lettet.

- Det har været en voldsom oplevelse og et kæmpestort arbejde, ikke bare med at få ryddet op, men også at få alt på plads igen, skaffe nye diske og få alle smukkerne i diskene igen, siger Lotte Sørensen.

De nye diske funkler og alle de kendte mærker er tilbage, ligesom vinduerne er forårspyntede og klar til solen begynder at få fat.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk