14. april 2021
Lone Sørensen og Lones Kokkerier er endelige kommet i gang i de nye lokaler i hjemmet på Reersø, fire måneder forsinket. Foto: Charlotte Koefoed
gallery icon

Se billedserie

Lone Sørensen og Lones Kokkerier er endelige kommet i gang i de nye lokaler i hjemmet på Reersø, fire måneder forsinket. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nu er Lone kommet i gang i eget køkken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nu er Lone kommet i gang i eget køkken
Ugebladet Vestsjælland - 28. februar 2021 kl. 18:52

Lone Sørensen har i flere år drevet Lones Kokkerier fra Svallerup Forsamlingshus. Men nu er hun klar i eget køkken. Fire måneder forsinket.

Lone Sørensen har boet mere end 30 år på Reersø og her kan hun lide at være. Hun flyttede dog for nogle år siden fra et hus til et andet, og det er netop i det nyrenoverede hus på Havnevej 12, hun har indrettet sig med sine potter og pander i eget industrikøkken.

Men vejen dertil har ikke været uden bump.

- Jeg havde længe gået og tænkt på at stoppe i Svallerup Forsamlingshus, og i september havde jeg sidste dag som forpagter, men jeg kommer stadig og laver mad til fester og hjælper dem med diverse, men tanken var, at jeg ville åbne mit eget herhjemme, forklarer Lone Sørensen.

Lone Sørensen har indrettet sig med lækkert komfur og gode ovne i sit eget køkken på Havnevej 12 på Reersø.

Brand forsinkede projektet

Planen var sådan set klar og Lone var gået i gang med at indrette sig i en tilbygning bag huset.

- Men tænk, så havde vi en brand og det hele blev røgskadet. Det forsinkede det hele i fire måneder, så det er først i denne uge, jeg endelig kan komme i gang i mit nye, dejlige køkken, griner Lone Sørensen.

Hun skyndte sig at leje en køkkenvogn, for hun havde masser af ordre i bogen, da branden brød ud sidst i september.

- Jeg har sådan set haft ret travlt, alting og corona taget i betragtning, for mad ud af huset har jo hele tiden været muligt. Især til jul og nytår havde jeg travlt, siger Lone Sørensen.

Lokal samarbejde

Foråret er på vej og så følger sommeren. Det betyder, at flere sæsonforretninger åbner, især på Reersø. Og her har Lone Sørensen indledt et samarbejde med både Claras Kaffevogn, der åbnede sidste år og Reersø Camping.

- Jeg skal bage kager, boller og lave sandwich til Claras Kaffevogn og så har jeg en aftale med Reersø Camping om at lave mad til deres fester, samt lave dagens ret i sæsonen. Det er supergodt, vi samarbejder herude og kan finde ud af at bruge hinanden, mener Lone Sørensen.

Lige nu er en romkage undervejs til en kunde, der har bestilt mad ud af huset. Og der er selvfølgelig ægte rom i.

Hun har ordrebogen pænt fyldt op af konfirmationer og andre store fester, men også plads til at tage mere ind.

- På min hjemmeside kan man se mine forskellige menuer, men man er altid velkommen til at ringe og komme med ønsker, så finder vi ud af det, slutter Lone Sørensen.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk