25. august 2019
Ombygningen af Netto i Dianalund kræver, at butikken holder lukket frem til midt i april.
Ombygningen af Netto i Dianalund kræver, at butikken holder lukket frem til midt i april.
Foto: Charlotte koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Netto holder lukket til april

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Netto holder lukket til april
Opdateret 30. november 2018 kl. 10:32
Ugebladet Vestsjælland - 27. november 2018 kl. 12:26
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det har stået på skilte foran butikken og det har også tidligere været fremme, at Netto lukker, mens ombygningen af butikken står på.

Fra onsdag den 28. november og helt frem til den 11. april er det altså ikke muligt at handle hos Netto i Dianalund Centret.

- Det er selvfølgelig en stor gene for vores mange kunder i Dianalund og vi kan sagtens forstå, hvis folk bliver lidt nervøse. Men vi kommer til at åbne igen med en stor, ny, flot 1200 kvadratmeter butik med større sortiment og med helt nyt inventar, fortæller Carsten Hadsbjerg, udviklingschef i Salling Group, der står bag Netto.

Alt skal skrælles af
Ombygningen af Netto er en krævende affære. Man bygger ind i halvdelen af den tidligere SuperBrugsens lokaler, og her har Innovator, der står for ombygningen, været i gang længe.

Nu skal man have hul igennem til Nettos lokaler, og derfor lukker man butikken.

- Vi skal have skrællet alt af i den gamle butik. Det er kun gulv og loft, som kommer til at stå tilbage, alt andet skal vi have fat i. Kølerummet, frostrummet, lageret, frokoststuen og kontoret, alt sammen vitale rum, skal flyttes og derfor bliver vi nødt til at lukke, mens ombygningen står på, forklarer Carsten Hadsbjerg.

Nordisk look
Den nye Netto bliver indrettet i et mere moderne og nordisk look. Hos Netto kalder man det 3,0.

- Vi er jo en danskejet kæde og derfor vil vi gerne fremhæve det nordiske i vores butikker. Den nye Netto bliver med lidt rå trævægge og nordiske farver, og jeg kan love, det bliver en superflot butik, kunderne i Dianalund kan glæde sig til, siger Carsten Hadsbjerg.

Han medgiver, at det er lang tid for en dagligvarerbutik at holde lukket, men påpeger, at ombygningen er meget omfattende, fordi det er to lokaler, der skal slås sammen og genetableres til en samlet helhed.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk