19. juni 2021
En af musikerne i det store musikprogram til Musikfestival i Buerup er Peter Vesth, som spiller søndag den 13. juni klokken 15. PR Foto
En af musikerne i det store musikprogram til Musikfestival i Buerup er Peter Vesth, som spiller søndag den 13. juni klokken 15. PR Foto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Musikfestival i Buerup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Musikfestival i Buerup
Ugebladet Vestsjælland - 04. juni 2021 kl. 16:52

Den 11., 12. og 13. juni er der musikfestival i Buerup. Det er ottende gang det holdes og samtidig markeres det, at det er 10 år siden Kunst og Håndværk i Buerup blev oprettet.

Det fejres fredag den 11. juni med en ekstra musikfestivalsdag, hvor der i dagens anledning er stort kagebord med bandt andet en 10 meter lagkage.

Borgmester Martin Damm holder åbningstalen, og det var også Martin Damm som holdt åbningstalen ved indvielsen af Kunst og Håndværk i Buerup for 10 år siden.

Det første indslag fredag den 11. juni klokken 14 er børnene fra Buerup Skole, der kommer og synger Buerup-sangen, skrevet af Jes Vange, tidligere Buerup, men som nu bor i Høng.

Efter åbningstalen er det Henry O'Conner, der optræder og fredagen rundes af med Slagelse Rock og Folk Trio.

Lørdag med grillaften

Lørdag den 12. juni åbner Jessen Swing Trio musikfestivalen klokken 11. Derefter spiller Two Elements, Troels Kristensen, Dagslys, Black Box og dagen rundes af med en fælles grillaften, hvor man selv medbringer kød til eget forbrug og salat eller tilbehør til fælles buffet.

Søndagen begynder med gudstjeneste i Buerup Kirke klokken 10.30, hvorefter menighedsrådet er vært ved en lækker brunch klokken 11.15. Niels Klæstrup Andersen underholder.

Klokken 12 er Thopper på scenen og efter han kommer Rubin Trio, Frederiksen Festmusik og Peter Vesth.

Hele arrangementet sluttes af med udtrækning af gevinsterne til gavelotteri sponsoreret af udstillerne i Kunst og Håndværk i Buerup.

Fra ni til 17 udstillere

Kunst og Håndværk i Buerup åbnede med ni udstillere i 2001, i dag er der 17 samt Træskomuseum og Bryggeriet Ølhunden. Butikken er blevet et yndet udflugtsmål, som besøges af folk fra fjern og nær.

Vi dækker selv underskuddet

Kultur- og Fritid i Kalundborg Kommune har støttet musikfestivalen med 10.000 kroner.

- Uden den hjælp ville det være meget svært at holde musikfestivalen, da det er gratis for gæsterne at deltage og dermed er der ingen indtægt fra entre eller parkering, siger Gert Hansen fra Kunst og Håndværk i Buerup.

Musikken koster en del og det betyder, at der komme et forventet underskud på omkring 15-20.000.

- Det underskud dækker vi. Vi gør det jo også som en slags reklame for stedet her og for byen og egnen. De seneste år har vi haft omkring 150 gæster pr. dag. Så måske 3-400 gæster i alt og måske endnu flere i år, hvor vi har tre musikdage, siger Gert Hansen.

Arrangementer er som nævnt gratis og alle er velkomne.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk