18. januar 2019
Den lokale troubadur, Henning Weisdorf sørger for den musikalske underholdning til Gørlev Messen søndag den 22. april.
Den lokale troubadur, Henning Weisdorf sørger for den musikalske underholdning til Gørlev Messen søndag den 22. april.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Musik, stande og forplejning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Musik, stande og forplejning
Ugebladet Vestsjælland - 17. april 2018 kl. 20:43
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Traditioner er der mange af på Gørlev Messen. En af dem er, at de første 100 gæster på messen, får en blomst med sig hjem.

En anden er, at det er gratis at komme ind og at der på indgangsbilletten bliver trukket lod om præmier, som de deltagende stande har doneret. Hovedgevinsten er et gavekort på 5000 kroner fra Gørlev Erhvervsforening, som kan bruges hos foreningens medlemmer eller udstillere.

Der er pt 23 stande tilmeldt og hver især repræsenterer de en bred vifte af erhverv fra Gørlev og omegn, samt et par foreninger og en enkelt stand kommer fra Kalundborg, nemlig New Energy ved Birgitte Kruse og en fra Dianalund, Forever Living.

Uden mad og drikke
Som altid går man ikke brødflov fra messen. Der vil være masser af smagsprøver, men restauratør i hallen, Søren Tullesen, har sørget for et stort sildebord klokken 12 til rimelig pris og der er kage- og kaffebord klokken 14.30, også til rimelige pris.

Uden musik går det heller ikke. Derfor har man fået fat i den lokale troubadur og sangskriver, Henning Weisdorf. Han går på scenen og underholder klokken 13.

Hans musikalske aktiviteter har strakt sig over mange år, både som sangskriver, som band-musiker, fest-musiker, pædagogisk musiker, kor-sanger med mere og han har konstant mange musikalske bolde i luften.

Som troubadur er Hennings repertoire er meget alsidigt og han spiller en god blanding af af både nyt og gammelt, pop, viser, folk, stille ballader, country, blød rock og meget andet. Som sangskriver spænder Henning Weisdorf lige fra følsomme ballader over selv-ironiske viser, til up-tempo popsange med temaer taget ud af hverdagen.

Oplev ham på Gørlev Messen søndag den 22. april i Gørlev Hallen. Dørene åbnes klokken 10 og messen slutter klokken 16.

Der er gratis adgang.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk