18. juni 2021
Uddeler Claus Larsen, Super Brugsen i Gørlev, holder traditionen med gratis morgenbord pinsemorgen fra klokken seks i hævn. Foto: Charlotte Koefoed
Uddeler Claus Larsen, Super Brugsen i Gørlev, holder traditionen med gratis morgenbord pinsemorgen fra klokken seks i hævn. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Morgenkaffebord pinselørdag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Morgenkaffebord pinselørdag
Ugebladet Vestsjælland - 17. maj 2021 kl. 10:52

Fra fredag den 21. maj er det tilladt at være 100 mennesker udendørs og det betyder, at SuperBrugsen i Gørlev kommer til at afvikle det traditionsrige morgenkaffebord pinselørdag den 22. maj.

- Vi kommer selvfølgelig til at coronasikre arrangementet med god afstand og det betyder, at vi har pakket poser med morgenbrødet og tilbehør, vi står og hælder kaffen op og skal man have en lille en til halsen, så sker det også på coronasikret vis, forklarer Heino Andersen, næstformand for SuperBrugsen i Gørlevs bestyrelse.

Den musikalske underholdning kommer Thopper til at stå for og man håber, folk vil bakke op om arrangementer, der også omfatter gode tilbud i SuperBrugsen, ligesom butikkerne i Gørlev holder tidligt åbnet og har skarpe tilbud.

-Vi opfordrer til, at man holder afstand, spritter af, og sætter sig i små grupper. Pinsemorgen har igennem mange år været et samlingspunkt, og startskuddet på sommeren, slutter Heino Andersen.

Uddeler i SuperBrugsen i Gørlev sørger for, at der er plads til morgenkaffegæsterne ude foran butikken ved parkeringsområdet fra klokken seks til klokken otte.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk