23. januar 2020
Gurli Christensen, Simone Jessen Hansen og Jane Niemann er klar til at indtage byens bedste hjørne og åbner to butikker torsdag den 10. oktober. Simone står for LUVE for kids, og Jane og Gurli fra LUVE smykker og ure. Foto: Charlotte Koefoed
gallery icon

Se billedserie

Gurli Christensen, Simone Jessen Hansen og Jane Niemann er klar til at indtage byens bedste hjørne og åbner to butikker torsdag den 10. oktober. Simone står for LUVE for kids, og Jane og Gurli fra LUVE smykker og ure. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mor og datter på byens bedste hjørne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mor og datter på byens bedste hjørne
Ugebladet Vestsjælland - 23. september 2019 kl. 11:43
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er ingen tvivl om, at ejendommen på Algade 10 i Gørlev ligger forbasket godt. Som hjørnebygning med gode, fine facadevinduer mod både Østerled og Algade, er der alle muligheder for at skabe opmærksomhed for sine varer.

Og det er lige netop, hvad Jane Niemann og Simone Jessen Hansen har tænkt sig at gøre.

For et par uger siden satte de brunt papir op i vinduerne og skrev, at her åbner smykker- og urebutik og børnetøj.

- Det har folk opdaget, så der er allerede en del opmærksomhed på butikkerne, griner Jane Niemann og hendes datter, 31- årige Simone Jessen Hansen.

Navnet på de nye butikker bliver LUVE for kids og LUVE Smykker og ure og det er Simone, der skal stå for butikken med børnetøj til børn fra fire til 12 år.

- Jeg har været sælger for Bestseller, og merchandiser for Only og lige nu arbejder jeg for Kings and Queens, så jer har styr på branchen, smiler Simone.

Hun har valgt mærker som Jack and Jones junior, Kids Only, Hulabula, Enfant og andre gode mærker, der har priser, hvor alle kan være med.

- Vi har et stort opland og der mangler en forretning med børnetøj her i byen til den aldersgruppe, og så har vi en fantastisk beliggenhed, mener Simone Jessen Hansen.

Tanken havde luret længe
Jane Niemann har i en årrække arbejdet hos Wirz i Høng, men da smykke- og urebutikken lukkede sidste sommer, fik hun arbejde på Sæby Hallenslev Friskole.

- Men folk har spurgt mig mange gange, om ikke jeg ville åbne en guldsmedebutik. Og tanken har da ligget der. Simone har også tit talt om at blive selvstændig, så da hun opdagede, at lokalet var ledigt, ringede hun og sagde, at så er det nu, fortæller Jane Niemann.

LUVE Smykker og ure kommer til at præsentere mærker som Festina og Jaguar på ursiden, og smykker som Scruples og Cleopetra foruden dåbsartikler.

- Vi har urmager tilknyttet, så der er også mulighed for reparationer, fortæller Jane Niemann.

Til at hjælpe sig i butikken har hun Gurli Christensen, som også tidligere arbejdede hos Wirz.

Åbningsdagen er torsdag den 10. oktober og dagen fejres med en reception, hvor alle er velkomne.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk