25. september 2021
Fredag den 17. september  har man mulighed for at få et unikt, spændende og personligt indblik i Morten Hemmingsens arbejde med Badehotellet og karakteren Morten Enevoldsen.
Fredag den 17. september har man mulighed for at få et unikt, spændende og personligt indblik i Morten Hemmingsens arbejde med Badehotellet og karakteren Morten Enevoldsen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mød Morten fra Badehotellet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mød Morten fra Badehotellet
Ugebladet Vestsjælland - 03. september 2021 kl. 15:52

Den danske Upstairs-Downstairs tv-serie, Badehotellet, havde i sæson otte, knap to millioner seere.

Fredag den 17. september fra klokken 18 til 21 har man, i Værslev forsamlingshus, mulighed for at få et unikt, spændende og personligt indblik i Morten Hemmingsens arbejde med Badehotellet og karakteren Morten Enevoldsen.

Undervejs vil Morten underholde med anekdoter fra optagelserne, synge sange fra seriens og periodens samtid samt fortælle om Morten Enevoldsen, som går fra at være husmandssøn til skibsreder og senere til aktiv frihedsbekæmper.

Aftens arrangement kan opdeles i tre akter. I første akt åbner Værslev forsamlingshus dørene klokken 17, så man har mulighed for at komme på plads, samt få en sludder for en sladder inden anden akt. Anden akt er aftenens fællesspisningen, der begynder klokken 18.

Morten fortæller om stort og småt

Tonerne til Mortens foredrag, og aftens tredje akt, vil blive slået an klokken 19:30.

Foredraget vil blive akkompagneret med en afslappet atmosfære, flotte billeder og spændende og personlige historier, samt krydret med Mortens smukke sangstemme og musik.

Nogle af temaerne, som Morten Hemmingsen vil komme ind på er: Hvad gør Badehotellet til en succes? Hvordan skaber men en serie, som foregår for 90 år siden? Hvad sker der bag kameraet på Badehotellet?, Hvordan har Morten fundet frem til »Morten«?, samt sange og musik fra Badehotellets tid.

Bestil billetter

Billetterne skal være bestilt senest den 13. september. Bestillingen sker gennem Kate Bay, danielsen.kate@gmail.com. Billetprisen inkludere både buffet og foredrag. Under arrangement kan der tilkøbes kaffe, te og kage samt øl, vin og vand i baren.

Se flere arrangementer fra Liv I Forsamlingshusene via www.kalundborglif.dk

Stemmer du til kommunalvalget i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk