25. februar 2020
Ulf Pilgaard fortæller om sit liv i Løve Forsamlingshus. Foto: Henrik Petit
Ulf Pilgaard fortæller om sit liv i Løve Forsamlingshus. Foto: Henrik Petit
Foto: Henrik Petit
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mit liv som Ulf

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mit liv som Ulf
Ugebladet Vestsjælland - 08. oktober 2019 kl. 15:17
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Løve Forsamlingshus og projekt Liv I Forsamlingshusene har inviteret Ulf Pilgaard til at komme og fortælle om sit lange og spændende liv. Det sker tirsdag den 5. november. Dørene åbnes klokken 18.30 og klokken 19 går Ulf Pilgaard på scenen og afholder sit populære foredrag »Mit Liv som Ulf«.

Ulf Pilgaard fortæller nu endelig, efter mere end 50 år med hovedroller på landets teater- og revyscener, i radio samt i tv-serier og film, hele historien om sin enestående karriere. Tag med Ulf på en rejse tilbage til gennembruddet på ABC Teatret, de mange forskellige roller på teatrene og de mere end 30 år i Cirkusrevyen.

Gennem foredraget giver Ulf også sine tilhørere et unikt indblik i de store personligheder, som han arbejder og har arbejdet sammen med blandt andet Dirch Passer, Preben Kaas, Morten Grunwald, Claus Ryskjær og Lisbet Dahl. Det hele serveret i en humoristisk og overraskende fortælling om opvæksten i et præstehjem og med sjove anekdoter fra skuespillerverdenen samt tankevækkende historier om at finde sin egen plads i livet.

Ønsker man at deltage skal man være hurtig og sikre sig en billet hos Løve Forsamlingshus, som har adressen Stationsvej 4, Løve, 4270 Høng.

Billetter købes elektronisk enten via www.kalundborglif.dk eller via www.loeve-forsamlingshus.dk.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk