22. september 2019
Steffen Olsen, formand for Handels- og Erhvervsforeningen for Gørlev og Omegn, havde mange nyheder med til generalforsamlingen.
Steffen Olsen, formand for Handels- og Erhvervsforeningen for Gørlev og Omegn, havde mange nyheder med til generalforsamlingen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Messen flytter på hesteskuet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Messen flytter på hesteskuet
Opdateret 01. marts 2019 kl. 11:19
Ugebladet Vestsjælland - 01. marts 2019 kl. 10:58
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Generalforsamlingen i Handels- og Erhvervsforeningen for Gørlev og Omegn torsdag aften var fuld af overraskelser og nye ideer.

Formanden Steffen Olsen lagde ud med, i sin beretning,at sige, at Gørlev Messen ville blive lagt på hylden et stykke tid, for den nye bestyrelsen, der sidste år trådte sammen, havde flere omstruktureringer på tegnebrættet.

- Da Dan Hansen forlod formandsposten, kom vi andre i den grad på arbejde og vi har måtte finde nye måder at fordele arbejdet på. En er en arbejdsgruppe i Gørlev by, som skal sørge for torvedagene og julearrangementerne. Vi vil også have flere medlemmer, så vi leder efter en pensionist, der har lyst til at gå rundt og hverve medlemmer og så har vi indledt et samarbejde med Høng Erhvervsforening, som vi gerne vil udbygge og udvikle, sagde Steffen Olsen.

Han fortalte om bestyrelsens mange dialogmøder med andre erhvervsforeninger, og ønsket om at få nogle af pengene fra »Få det fixet«-puljen til byens flagallé og til julebelysning i byen.

Til sidste i beretningen fik Lars Steensen, Fri BikeShop, fra bestyrelsen ordet og han fortalte om arbejdsgruppen i byens planer og opfordrede til, at håndværkerene til torvedagen deltog, for eksempel med deres firmabiler.

- Der kommer masser af sommergæster og I er velkomne til at stille jer op og snakke med potentielle kunder. Og I må gerne give en hånd med, sagde han. Den opfordring tog Palle Clausen, PC Hegn Grøn Vedligehold med det samme og Jørgen Hansen meldte sig også under fanerne.

Messe på hesteskuet
Kommentarer til beretningen fik et par ord med på vejen. Både Jørgen Hansen, tidligere direktør i XL Byg og Niels Kæmpe, Enghavens Entreprenør, var ikke særlig glade for, at Gørlev Messen var lagt på hylden og begge mente, at sidste års dårlige tilslutning til messen skyldtes at messen lå for sent og den uheldigvis ramte forårets første solskinsdag.

Men der kom hjælp fra uventet side, da man nåede til indkomne forslag.

Helge Carlsson og Jørgen Arnam-Olsen fra Gørlev Heste- og kræmmermarked havde nemlig et forslag, der faldt i god jord.

- Vi har et stort areal lige der, hvor folk kommer ind på heste- og kræmmermarkedet, hvor der snildt kunne være plads til håndværkere og forskellige firmaer. Vi har omkring 10.000 gæster på vores marked, så der kommer masser af folk forbi og I får en god eksponering , mente Helge Carlsson.

Dette forslag kunne administreres på to måder. Enten lejede Handels- og Erhvervsforeningen for Gørlev og Omegn hele området og lejede det derefter videre til medlemmerne, eller hvert enkelt medlem kunne leje sig ind på almindelige vilkår hos heste- og kræmmermarkedet.

Før man nåede ud i en længere diskussion om det, meldte Jørgen Hansen sig på banen og tilbød, at hvis foreningen lejede hele arealet, ville han gerne stå for at udleje videre til de medlemmer, der ville være med til at flytte Gørlev Messen til hesteskuet den 5. 6. og 7. juli.

Aftenens ordstyrer, Erik Andersen spurgte om der var tilslutning til det forslag og syv-otte hænder fløj i vejret.

- Forsalget skal ses som en alternativ måde at holde Gørlev Messen på og vi kan tilbyde samme plads, som I har i Gørlevhallen, sagde Helge Carlsson.

Af andre nyheder kom det frem at Post Nord cykelløbet passerer Gørlev til august og SuperBrugsens Tissø Rundt- løb afvikles den 25. maj.

Valg til bestyrelsen
Der var valg til bestyrelsen og på valg var Steffen Vincent, brugsuddeler, Kristian Abkjær, JK El og Køl, tømrermester Claus Marcussen, som kom ind i bestyrelsen sidste år, da Dan Hansen trådte ud, og entreprenør Christen Clemmensen. Alle modtog genvalg. De øvrige bestyrelsesmedlemmer er Charlotte Nielsen, Bibis Hairdesign, Lars Steenberg, Fri BikeShop, Henrik Thers, Thers Stilladser. Ny suppleant blev Jesper Sørensen, XL Byg, og Brian Skjerm, BS Diamantboring blev ligeledes valgt som suppleant. Revisor blev Thomas Klembo fra Rema 1000 og revisorsuppleant blev Jørgen Hansen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk