25. september 2021
Flemming Nielsen glæder sig over de nye muligheder skiftet til Mr. indebærer. Fotos: Henrik Uhre-Prahl
gallery icon

Se billedserie

Flemming Nielsen glæder sig over de nye muligheder skiftet til Mr. indebærer. Fotos: Henrik Uhre-Prahl
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mere frihed til Mr. Flemming

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mere frihed til Mr. Flemming
Ugebladet Vestsjælland - 08. juli 2021 kl. 09:20

Fra 1. juli står der ikke længere Tøjeksperten, men Mr. Flemming over døren til Flemming Nielsens herretøjbutik i Høng Centret. Han har nemlig ændret koncept for sin store butik, idet han ikke længere er med i kæden Tøjeksperten som franchisetager, men i stedet med i indkøbskæden Mr (Mister), hvor han nu har en andel.

- Fordelen for os er, at vi som butik har større frihed til at vælge leverandører og sortiment. Det giver en større fleksibilitet - og det skal nok komme vores kunder til gode, siger Flemming Nielsen. Og tilføjer:

- Det betyder naturligvis ikke, at vi skifter alle de gode tøjmærker ud her i butikken, blot, at kunderne løbende vil se nye brands. For os er det vigtig at have et bredt sortiment i snart sagt alle prislag - og det holder vi fast i.

Eksklusiv bytteservice

Som et led i sit nye koncept har Flemming Nielsen fået etableret en super bytteservice eksklusivt for Høng - det vil sige den gælder kun i hans butik. Det er en bytteservice, hvor han bytter og tager imod gavekort fra butikker i Din Tøjmand-kæden, Tøjekspert-kæden og naturligvis hans nye kæde Mr.

Mr er en landsdækkende kæde med inspirerende kvalitetsbutikker inden for herremode. Indkøbsforeningen af 1964 A.M.B.A. er driftselskabet bag de selvstændigt ejede butikker. Foreningen blev etableret af en gruppe købmænd, der så store muligheder i fællesskabet. I maj 2012 lancerede kæden Mr webshop med et stort udvalg af tøj til mænd.

Stemmer du til kommunalvalget i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk