23. september 2020
Conny Errebo, Gregers Bagger og Mogens Dyhr-Nielsen fra bestyrelsen i Ældre Sagen i Høng. I baggrunden er whist-spillerne ved at dække op til deres julefrokost. Foto: Charlotte Koefoed
Conny Errebo, Gregers Bagger og Mogens Dyhr-Nielsen fra bestyrelsen i Ældre Sagen i Høng. I baggrunden er whist-spillerne ved at dække op til deres julefrokost. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Meget bevægelse i Ældre Sagen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Meget bevægelse i Ældre Sagen
Ugebladet Vestsjælland - 23. januar 2020 kl. 10:59
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Ældre Sagen i Høng har et væld af aktiviteter, de knap 1700 medlemmer kan vælge imellem. Mange af dem har med motion og bevægelse at gøre.

- I gamle dage var Ældre Sagen måske mest en hyggeklub, men i dag har vi mange fysiske aktiviteter, griner Mogens Dyhr-Nielsen og Conny Errebo fra Ældre Sagen i Høng.

Formand Gregers Bagger er enig.

- Vi har bordtennis, stavgang, svømning, petanque, gymnastik i VP Hallen, bowling i Slagelse, badminton, cykelture, dart og som noget nyt, meditation, remser han op.

Og så er der en ting mere, nemlig fitness-lokalerne på førstesalen i Foreningenes hus, som tidligere rummede Høng Kommunes rådhus.

Her kan medlemmer af Ældre Sagen træne mellem klokken 8 og 16 og lokalerne bliver flittigt brugt.

- Vi ældre er mere rørige og det afspejles i vores aktiviteter, mener Gregers Bagger.

Forårskoncert

Et andet tiltag, som startede forrige år, er det spil-sammen-hold, som Conny Errebo har fået op at stå. Flere spiller harmonika, men andre instrumenter er også med og nu har holdet spillet sammen i to år og er klar med deres første koncert.

Det sker søndag den 22. marts klokken 14 og foregår i Klub gamle Ole.

Hvad er Klub gamle Ole

Foreningernes hus

i Høng rummer en lang rækker foreninger og aktiviteter. Ungdomsklubben har lokaler her, bridgespillerne blander kortene og spiller i lokaler med plads til de mange medlemmer, knipledamerne har nogle lokaler til rådighed, ligesom væverne bruger huset.

29UBV Æs Høng_1

Det er Conny Errobo længst til venstre,
der administrerer Klub gamle Olse lokaler.


Ældre Sagen råder også over nogle lokaler og det er de lokaler, der kaldes for Klub gamle Ole og som andre foreningerne også er begyndt at benytte. Det gælder for eksempel Aktive Kvinder og Familie og Samfund.

Vil man gøre brug af lokalerne i Klub gamle Ole, er det Conny Errebo, der passer kalenderen og finder ud af, hvornår der er tid og plads.

- Der kan være omkring 80 i vores lokaler, slutter Conny Errebo, der er daglig leder af Klub gamle Ole.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk