11. juli 2020
Mathilde Falch har fået mange anmelderroser for sine sange og plader gennem 10 års musikalske udfoldelser. Snart kan hun opleves på Lykkebjerg.
Mathilde Falch har fået mange anmelderroser for sine sange og plader gennem 10 års musikalske udfoldelser. Snart kan hun opleves på Lykkebjerg.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mathilde Falch på Lykkebjerg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mathilde Falch på Lykkebjerg
Ugebladet Vestsjælland - 17. oktober 2019 kl. 14:20
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Med to års forsinkelse gæster Mathilde Falch med band Lykkebjerg ved Reerslev. Det sker lørdag 26. oktober.

- I 2017 havde vi aftalt en koncert med Mathilde og hendes band, men det arrangement måtte vi aflyse, fordi Mathilde var blevet gravid og ikke var i stand til at gennemføre. Men det er hun nu, hvor hun samtidig fejrer 10 år som musiker, siger Gitte og Niels Henrik Nielsen fra Lykkebjerg.

Tilbage i 2017 udgav Mathilde sit fjerde album, Som Børn På Ny, et dristisk rockalbum med sange i dybet af smerte - men også håb og kærlighed. Dengang som nu med Mathildes faste band, der tæller Adam Winberg på trommer, Charlotte Schultz på Keyboard og kor, Jeppe Skovbakke på bas og Christian Ki, der håndterer guitaren, men også har produceret Mathildes to seneste albums.

Som altid er der mulighed for at spise på Lykkebjerg forud for koncerten. Men man kan også »nøjes« med at købe billet til musikken.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk