8. maj 2021
Skuespiller Nicolaj Cornelius fortalte om forskellige scener fra Matador og krydrede fortællingerne med sange fra serien. Foto: Charlotte Koefoed
gallery icon

Se billedserie

Skuespiller Nicolaj Cornelius fortalte om forskellige scener fra Matador og krydrede fortællingerne med sange fra serien. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Matadorminder på Høng Ældrecenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Matadorminder på Høng Ældrecenter
Opdateret 06. november 2020 kl. 14:24
Ugebladet Vestsjælland - 05. november 2020 kl. 12:44

Underholdning: Beboerne på Høng Ældrecenter fik torsdag formiddag en hyggelig time i selskab med Matadorminder.

Af Charlotte Koefoed
Høng: Hvert år uddeler genbrugsbutikken Optimisten i Høng deres overskud ud til foreninger eller institutioner, der har med ældre at gøre. Høng Ældrecenter fik i december sidste år 10.000 kroner og dem fik de enlig mulighed for at bruge torsdag formiddag, da de kunne byder skuespiller Nicolaj Cornelius og pianist Robin Haslund-Buch inderfor i kantinen. Sammen drager de to nemlig rundt med forestillingen »Matadorminder«, der i sang, musik, anekdoker fra filmoptagelserne, små pudsigheder fra den endelige serie og andre gode historier, og giver tilskuerne en time med fokus på den populære Lise Nørgaard-serie, der er blevet genudsendt flere gange på tv.

Coronasikret
Høng Ældrecenter har kunnet gennemføre arrangementet på trods af Covid-19, fordi det kun er beboerne, der deltager. Scenen var flyttet helt op i den ene ende af kantinen, så der er god afstand til tilhørerne, der til gengæld havde god lyd fra højtalerne.

- Vi har gjort hvad vi kunne for at sikre os og vi er glade for at kunne give vores beboere denne oplevelse, siger Anette Ingvardsen fra Høng Ældrecenter.

Jytte Christensen, køkkenleder, har desuden lavet en fin udstilling af forskelige Matadoreffekter, som for eksempel de klassiske Madam Blå kander.

Omkring 20 beboere overværede forestillingen.

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk