17. oktober 2019
Popsi og Krelle skal optræde til folkemødet, og skal nok trække børn og forældre til scenen. Duoen optræder klokken 11 på scenen på centertorvet. 	PRfoto
gallery icon

Se billedserie

Popsi og Krelle skal optræde til folkemødet, og skal nok trække børn og forældre til scenen. Duoen optræder klokken 11 på scenen på centertorvet. PRfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Masser af underholdning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Masser af underholdning
Ugebladet Vestsjælland - 22. maj 2019 kl. 13:43
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Femte gang, der er folkemøde i Høng, er boder, stande, debatter og underholdning flyttet til Høng Centret.

Her er der blevet plads til to scener, en ved Aldi og en inde i centret. Scenen på centertorvet skal fortrinsvis bruges til politiske debatter, men klokken 11 indtages scenen af Popsi og Krelle, som er kendt af alle børn for deres musik og motorik-optræden.

- Det er skønt, vi har fået Popsi og Krelle på programmet og det takke været et sponsorat fra Høng Centerforening. Det er vi utrolig glade for, siger John Højbusk, folkemødets initiativtager.

Lokale talenter
Musisk skole fra Kalundborg finder også vej til Folkemøde Kalundborg - denne gang med et kor bestående af 15 sangerinder mellem 14 og 18 år, som i daglig tale kaldes U koret.

Koret synger blandede popsange på både dansk og engelsk og derudover enkelte viser og salmer.

U- Koret optræder på scenen ved Aldi og det er også her, den officielle åbning finder sted klokken 10, hvor John Højbusk byder velkommen, borgmester Martin Damm holder tale og Niels Erik Danielsens »Folkemødesangen« skal synges.

Omkring klokken 10.45 optræder børn fra Høng Skole med et par sange og over middag er det Martin Buch fra Korsør, der vil være på scenen. Han er musiker, sanger og story-teller og har siden 2010 udgivet sin egen musik.

Folkedans og gymnaster
Der er reserveret tid til lokale folkedansere optræder klokken 14, og derefter vil de dygtige gymnaster fra Høng Gymnastikforening være på plænen med en times underholdning og dygtige præstationer.

Til at binde det hele sammen har René H. Nielsen lovet at være konferencier og han vil mellem de forskellige indsalg på scenen være klar med musik og sang.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk