20. september 2021
Hesteskue og Kræmmermarked i Gørlev er i høj grad også en familiedag, hvor man hygger sig med familie og venner - og følger dyrene. 

Foto: Camilla Bloch
gallery icon

Se billedserie

Hesteskue og Kræmmermarked i Gørlev er i høj grad også en familiedag, hvor man hygger sig med familie og venner - og følger dyrene. Foto: Camilla Bloch
Foto: Mikael Rieck
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Masser af heste og kræmmere i Gørlev

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Masser af heste og kræmmere i Gørlev
Ugebladet Vestsjælland - 14. september 2021 kl. 10:12

Gørlev: Der har været hesteskue i Gørlev siden 1977 og denne gang bliver det et af de store: Der er tilmeldt 110 heste fordelt på racerne: Belgiske heste, Jyske heste, Knabstruppere, Connemara, New Forest, Fell pony, Shetlændere, Fjordheste, Welsh, Gotlandsruss, Haflingere, Islændere og Miniature.

Markedet åbner fredag klokken 14 - og der vil være masser af kræmmere og fart på Kim Larsens Tivoli og naturligvis mulighed for at købe madog drikke hos vores mangeårige samarbejdspartner Søren Tullesen fra Skipperkroen, der traditionen tror har har et kæmpe telt på pladsen. Fredag er det hele åbent frem til kloken 19.

Borgmesterord
Lørdag åbner markedet klokken 9 med officiel åbningtale af borgmester Martin Damm

- Efter 2 års corona pause er vi i Gørlev udvalget igen klar med hesteskue og kræmmermarked. Vi er meget glade for den store opbakning til vores kræmmermarked i sommer og vi glæder os til igen at kunne holde marked og skue sammen, lyder meldingen fra udvalget.

De fire ildsjæle i udvalget, der får hele det store arrangement til at virke: Nanna Larsen, Johnny Skouenby, Jørgen Arnam-Olsen og Helge Carlsson.

Åbne voteringer
Lørdag er hestedagen, hvor hestene bliver udstillet og bedømt. Det er altid en spændende oplevelsesrig dag og denne gang bliver der ekstra mange heste i alle størrelser.

Der vil som altid være åben votering, som gæsterne kan følge med i dommernes vurderinger.

Når hestene ikke er i ringen, vil der naturligvis også som altid være mulighed for at kommet tæt på de mange flotte heste og få en snak med udstillerne.

Det bliver helt sikkert en lørdag med masser af liv, rekord mange heste og forhåbentlig mange glade gæster.

Lørdag og søndag i tidsrummet fra kl. 11 til 15 kommer Humlebækgård med 4 søde ponyer, så børnene får mulighed for en ridetur. Hvis hele familien får lyst til en tur på en hestevogn, så det som altid også en mulighed både lørdag og søndag, hvor Kjeld Anholm kører kaperkørsel.

Lørdagen slutter kl. 19, hvor kræmmerboderne lukker.

Søndag med musik
Søndag begynder på festlig vis klokken 10, hvor der er besøg af Holbæk garden. Efter en tur på Rørmosecentret går garden rundt på markedspladsen og giver et par musiknumre, inden Aase Due - næstformand i Kalundborg kommunes kultur- og fritidsudvalg - holder dagens åbningstal klokken 11.

Søndag er også dagen, hvor der er flotte hesteshow i ringen og udstilling af nypudsede veteranbiler, når markedet får besøg af Havnedæksparkerne fra Kalundborg og Citroën Veteranbiler.

Søndag klokken 16 lukker markedet for i år.

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk