9. juli 2020
Bag Gørlev Udvalget står blandt andet Jørgen Arnam-Olsen og Helge Carlsson, som er glade for udsigten til at kunne afvilke kræmmermarked i uge 27.
gallery icon

Se billedserie

Bag Gørlev Udvalget står blandt andet Jørgen Arnam-Olsen og Helge Carlsson, som er glade for udsigten til at kunne afvilke kræmmermarked i uge 27.
Foto: Per Buurgaard Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Marked i Gørlev, men uden heste, tivoli og underholdning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Marked i Gørlev, men uden heste, tivoli og underholdning
Ugebladet Vestsjælland - 04. juni 2020 kl. 11:59
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sommerens heste- og kræmmermarked i Gørlev har hængt i en tynd tråd på grund af corona. Men nu er der givet tilladelse til et marked, men uden heste, tivoli og underholdning.

Helge Carlsson, Gørlev Udvalget, har i mange år været med til at arrangerer de to årlige heste- og kræmmermarkeder i Gørlev, som tovholder på kræmmerdelen. Han får nok at se til i år, for politiet i Roskilde har netop givet grønt lys for gennemførelsen af det populære marked, men uden heste, tivoli og underholdning.

- Fredag eftermiddag ringede de fra bevillingsafdelingen hos Roskilde Politi og fortalte den gode nyhed om at vi gerne må holde kræmmermarked, men hestene må blive hjemme, fortæller en glad og lettet Helge Carlsson.

Det bliver dog et lidt amputeret marked i dagene fra den 3. til og med den 5. juli, for politiet har også nedlagt forbud om tivoli og underholdning.

- Det vil sige, det bliver et rent kræmmermarked, men vi er glade for, vi får lov til at gennemføre markedet, også selv om det ikke er som det plejer. Vi håber stadig på, at vi til september kan holde rigtig heste- og kræmmermarked som vi plejer, siger Helge Carlsson.

Lige nu arbejdes der på højtryk og telefonen gløder i Gørlev Udvalget med kræmmere, der tilmelder sig.

Gørlev Messen forventes ikke at blive gennemført

Hos Handels- og erhvervsforeningen for Gørlev og Omegn er formand Steffen Olsen også i gang. Han har kontakt til sine medlemmer, og som det ser ud lige nu, bliver der ikke Gørlev Messe på det første af sommerens marked i Gørlev.

- Mange af vores medlemmer regnede ikke med, at Gørlev Messen blev til noget på grund af corona, og har derfor planlagt andre ting, men vi håber på at kunne stille op til markedet i september, siger Steffen Olsen.

Der mangler stadig de sidste skriftelige tilladelser og retningslinjer for, hvordan kræmmerkarkedet skal afvikles, men Helge Carlsson er fortrøstningsfuld.

- Det ser meget lovende ud og jeg er 99% sikker på, vi kommer til at afholde et godt kræmmermarked i juli, slutter han.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk