20. oktober 2019
Marianne Stock er ny chef i Profil Optik i Høng. Foto: Charlotte Koefoed
gallery icon

Se billedserie

Marianne Stock er ny chef i Profil Optik i Høng. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Marianne er chef i Høng - og i Slagelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Marianne er chef i Høng - og i Slagelse
Ugebladet Vestsjælland - 01. juni 2019 kl. 18:43
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Siden 1. maj har Tina Kjær, Pernille Genkel og Emil Råhauge Petersen haft en ny chef, nemlig den 63-årige Marianne Stock, der har afløst Rikke Løhr Andersen, der stoppede tidligere på året.

- Det var sådan set ledelsen i Profil Optik, der spurgte, om jeg kunne tænke mig at være chef i Høng, samtidig med, jeg er chef i Profil Optik i Slagelse. Det takkede jeg ja til, så nu er jeg i Høng mandage og onsdage og det fungerer rigtig fint, fortæller Marianne Stock.

Lige nu er Profil Optik inde i en proces, hvor man har skiftet facader på alle butikkerne og indrettet dem efter nye principper.

- Det handler om at se godt ud i ordenes dobbelte betydning. Nemlig at man rent synsmæssigt ser godt og at man samtidig ser godt ud. Derfor er butikkerne indrettet efter hvilken type udtryk, man går efter. Er du for eksempel leder, eller tit ude offentligt, kan det være fint med markante briller, mens man i andre funktioner måske går efter et mere dæmpet udtryk. Det hjælper, råder og vejleder vi kunderne med, siger Marianne Stock.

Kort sagt behovsafdækker personalet den enkelte kunde og finder den brille, der passer bedst.

Det faglige er altid vigtigst
Men det vigtigste er altid det synsfaglige.

- Når vi laver en synsprøve, tager vi altid et billede af øjenbaggrunden og sender til en øjenlæge, som kontrollerer at alt er, som det skal være og vi måler som standard altid trykket i øjet. Det vigtigste er, at synsfagligheden er i top, slår Marianne Stock fast.

Til daglig bor Marianne Stock i Slagelse og har en aktiv fritid med sejlads, løb, børn og børnebørn.

- Og så er jeg nok en faglig nørd, som elsker mit arbejde og mit fag. Der sker hele tiden noget, især på kontaktlinseområdet, og det er spændende at følge med i, slutter Marianne Stock.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk