21. september 2020
Rikke Vind, Lysmesteren i Gørlev, holder aftensalg tirsdag den 16. april i hele butikken. Hun kan blandt andet byde på de fine lamper, Onion, fra Nordic Lightning Group. Foto: Charlotte Koefoed
gallery icon

Se billedserie

Rikke Vind, Lysmesteren i Gørlev, holder aftensalg tirsdag den 16. april i hele butikken. Hun kan blandt andet byde på de fine lamper, Onion, fra Nordic Lightning Group. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lys over aftensalget

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lys over aftensalget
Ugebladet Vestsjælland - 09. april 2019 kl. 10:31
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tirsdag den 16. april holder Lysmesteren i Gørlev længe åbnet. Helt frem til klokken 20. Og fra klokken 17.30 og frem til lukketid er der en helt speciel god grund til at kigge ind i den store butik med det brede udvalg i lamper og alt hvad dertil hører.

Der er nemlig aftensalg med 20% rabat på alt, undtagen i forvejen nedsatte varer, gavekort og pærerne fra Philips Hue.

- Vi har holdt aftensalg før og det er vores kunder rigtig glade for. Vi plejer at have en hyggelig aften med masser af handel, siger Rikke Vind fra Lysmesteren.

Man kan blandt andet få de flotte lamper, kreeret af det danske firma Nordic Lightning Gorup, som har lavet nogle fine lamper i velour, som klades Onion på grund af deres løgform.

- De er ret nemme at gøre rent, man bruger bare hårtørrene, så er de hurtigt støvet af, siger Rikke Vind.

Nyhed
Overalt i butikken emmer det af forår og det skyldes dels at foråret er på vej for fuld kraft, men også, at en helt ny varegruppe har fundet vej til butikken.

- Vi har fået forhandlingen af Green gate, som er utrolig fint porcelæn i sarte og fine farver, med masser af mønstre og skønne print. Jeg har fået et bredt sortiment, så alle der elsker Green Gate burde lige kigge fordi, opfordrer Rikke Vind.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk