20. oktober 2018
Klezmerduo, alias Ann-Mai-Britt Fjord og Henrik Bredholt vil fortælle Selma Lagerlöfs bevægende legende om fra Lucia i Gierslev Kirke onsdag den 13. december.
Klezmerduo, alias Ann-Mai-Britt Fjord og Henrik Bredholt vil fortælle Selma Lagerlöfs bevægende legende om fra Lucia i Gierslev Kirke onsdag den 13. december.
Foto: Franseska Anette Mortensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lucia med Klezmerduo

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lucia med Klezmerduo
Ugebladet Vestsjælland - 01. december 2017 kl. 12:53
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Onsdag den 13. december er der traditionen tro luciaoptog og adventsarrangement i Gierslev Kirke.

Først går De grønne Pigespejdere i Luciaoptog, og dernæst vil Klezmerduo, alias Ann-Mai-Britt Fjord og Henrik Bredholt fortælle Selma Lagerlöfs bevægende legende om fra Lucia. En lysende adventsfortælling i en mørk tid om tro, kærlighed, handlekraft og barmhjertighed.

I »Legenden om fru Lucia« hører man om den unge borgfrue Lucia fra Värmland og hendes himmelske hjælper, den hellige Sancta Lucia af Syracus, som vi fejrer på Luciadag den 13. december.

- Den foregår i Sverige for flere hundrede år siden og er en dramatisk og eviggyldig opfordring til, at vi her i det mørke nord trods kulden stadig mærker hjertevarme og »holder ild i den sjælens flamme, der kaldes barmhjertighed«, fortæller sognepræst Andreas Norbjerg.

Fortællingen understreges af musik og sang fra Norden.

Om Klezmerduo kan det i øvrigt fortælles, at de regnes blandt landets førende fortolkere af den traditionelle jødiske festmusik - klezmer.

Igennem mere end 25 år har duoen fordybet sig i klezmermusikkens stemningsfulde og livsbekræftende univers, som de formidler med humor og smittende spilleglæde.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk