27. september 2020
Maria Lund-Madsen flytter Lubi Vikar og rekruttering, Lubi Transport og Easy Green til Slagelse. Flytningen sker 1. september. Foto: Charlotte Koefoed
Maria Lund-Madsen flytter Lubi Vikar og rekruttering, Lubi Transport og Easy Green til Slagelse. Flytningen sker 1. september. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lubi flytter alle aktiviteterne til Slagelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lubi flytter alle aktiviteterne til Slagelse
Opdateret 11. august 2020 kl. 09:21
Ugebladet Vestsjælland - 10. august 2020 kl. 14:59

Lubi Vikar og rekruttering, Lubi Transport og Easy Green, alle tre virksomheder ejet af Maria Lund-Madsen, flytter efter et lille års tid kontor og aktiviteter til Slagelse. Forklaringen er enkel:

- Det er kort sagt meget, meget nemmere for vores vikarer at komme til samtaler i Slagelse i stedet for Gørlev. Gennem et stykke tid har vores mange vikarer talt om, at det ville være meget nemmere for dem, hvis vores kontor ligger i Slagelse. Det har vi lyttet til og da chancen bød sig for at få foden indenfor i det tidligere billetsalg på Slagelse Station, slog vi til, fortæller Maria Lund-Madsen.

Hun slår dog fast, at hun og de omkring 12 medarbejdere har været meget glade for at være i Gørlev, hvor Den gamle Sukkerfabrik siden oktober sidste år har dannet rammen om virksomhenden, der favner et vikar- og rekrutteringsbureau, hvor man skaffer vikarer til alle brancher, også indenfor transportsektoren, og et firma, der sørger for, at haveejere kan få flotte, grønne plæner.

Flytningen sker 1. september.

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk