20. november 2017
I kulturhusets store lokale fylder foreninger og loppefolk godt op. På væggene udstiller skiftende lokale kunstnere. Privatfoto
gallery icon

Se billedserie

I kulturhusets store lokale fylder foreninger og loppefolk godt op. På væggene udstiller skiftende lokale kunstnere. Privatfoto
Foto: Picasa
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lopperier i Kulturhuset

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lopperier i Kulturhuset
Ugebladet Vestsjælland - 13. juli 2017 kl. 08:23
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lørdag den 26. august fra klokken 10 til 14 er der spilopper i Kulturhuset i forbindelse med »Sjov i Gaden« i Stenlille.

Husets medlemsforeninger har mulighed for en gratis stand, hvor man kan lave al den festivitas, man kan finde på - eller blot tage en snak med de gæster, der kigger forbi.

Først til mølle
Man skal til sin stand selv påregne at medbringe bord og stole. Pladsen i gården bliver på cirka 3 x 3 meter, og indendørs lidt mindre. Man kan stille op fra klokken 08.30.

Alle medlemsforeninger - og andre som er interesserede i en stadeplads med salg af loppeting - skal kontakte Jytte Bennike for at få en plads, gerne så tidligt som muligt, da antallet af pladser er begrænset og fås efter »først til mølle«-princippet.

Livemusik og grillpølser
Blackbox spiller livemusik for de voksne fra klokken 11 til 12 og igen mellem 12.30 - 13.30. Hvis vejret er godt, vil arrangementet delvist foregå udendørs på Kulturhusets gårdsplads. Der sælges grill-pølser i tidsrummet mellem klokken 11 - 14. Endvidere er der gratis kaffe/te og småkager.

Selvom Lokalhistorisk Arkiv Stenlille har sommerferielukket i juli og august, holdes der åbent på foreningsdagen.

Der er gennemgang fra gårdspladsen ind i Kulturhuset.

Gratis entré
Man bør bemærke, at Kulturhusets gårdsplads bliver spærret af for biler. Man bør i stedet parkere på grunden bag Kulturhuset, hvor ejeren har givet ekstraordinær tilladelse.

Alle er velkomne og der er gratis entré.

Kulturhuset ligger på Hovedgaden 37 i Stenlille.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk