30. maj 2020
Overskuddet  fra loppemarkedet skal gå til de unge, der er tilknyttet Det private Botilbud, som driver Cafe Liv. Foto: Charlotte Koefoed
Overskuddet fra loppemarkedet skal gå til de unge, der er tilknyttet Det private Botilbud, som driver Cafe Liv. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Loppemarked på Cafe Liv

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Loppemarked på Cafe Liv
Ugebladet Vestsjælland - 18. september 2019 kl. 09:59
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lørdag den 28. september er der loppemarked på Cafe Liv på Hovedgaden 18 i Høng. Cafe Liv drives af Det Private Botilbud i Høng, hvor der bor unge mennesker med forskellige udfordringer. De unge arbejder i cafeen, der er spændende indrettet med genbrugsmøbler og service af forskellig slags.

Netop servicet og andre gode sager har man fået samlet sig et overskud af, og det vil man sælge på loppemarkedet. Overskuddet går til de unge mennesker på botilbuddet.

I forbindelse med loppemarkedet bliver der lavet en lækker brunchpaltte, som består af pålæg, ost, yoghurt med knas, røræg, bacon, pølser, frugt, pandekager med sirup, hjemmebagt brød og kaffe eller te.

Loppemarkedet foregår mellem klokken 10 og 14.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk