6. april 2020
Instruktør Pia Skødt på en af de 16 maskiner, der hører med i træningscirklen. Indehaver af Loop. Lasse Hansen fortæller, at hele maskinen bevæger sig og det sikrer, at det kun er den enkelte muskegruppe, der arbejder. Foto. Charlotte Koefoed
gallery icon

Se billedserie

Instruktør Pia Skødt på en af de 16 maskiner, der hører med i træningscirklen. Indehaver af Loop. Lasse Hansen fortæller, at hele maskinen bevæger sig og det sikrer, at det kun er den enkelte muskegruppe, der arbejder. Foto. Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Loop er i fuld gang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Loop er i fuld gang
Ugebladet Vestsjælland - 09. januar 2020 kl. 11:59
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Inden Lasse Hansen, indehaver af fire Loop-centret på Vestsjælland, kunne åbnede dørene i sit femte, havde der været travlhed i lokalerne. De mange maskiner var blevet leveret og sat på plads i cirklen, som udgør hjertet i Loop-træningen, mens opvarmningsmaskinerne også skulle installeres.

- Det var lidt hektisk, men til åbningen lørdag den 4. januar var alt på plads og der var masser af mennesker, der først og fremmest blev indmeldt på dagen, mens andre var nysgerrige, og ville se, hvordan lokalerne er kommet til at se ud, fortæller Lasse Hansen. 150 er allerede nu tilmeldt og det er en fin start.

- Vi er rigtig godt tilfreds. Vi oplever, at folk efterhånden kender vores koncept fra de andre Loop-centret og mange har fanget budskabet om, at her kan man på 24 minutters intens træning, opnå gode resultater, fortæller Pia Skødt, der er daglig leder af Loop i Dianalund.

Maskinen følger kroppen

Alle maskinerne hos Loop er uden strøm. De generere ved brug strøm til display, men ellers er det brugernes egen vægt og aktivitet, der driver maskinerne, selv løbebåndet.

- Vi hører tit, at folk er glade for vores maskiner, fordi de følger med kroppen. Det vil sige, at når du træner skuldre og arme, løfter maskine dine ben, så du ikke kommer til at bruge dem i træningen. Det betyder, at det er den enkelte muskelgruppe, du træner, forklarer Lasse Hansen.

Billede

Maskinen følger med kroppen. Instruktør
Pia Skødt demonstrerer her, hvordan
det fungerer.


Sloganet i Loop er »Slap af og træn«, og det peger på den afslappede atmosfære, der er i centret.

- For os handler det om, at vores brugere føler sig hjemme og godt tilpas. Her er plads til alle, slår Lasse Hansen fast.

Husk opvarmning

I et træningspas på 24 minutter når man to runder på 16 maskiner, hvor man kan træne med høj intensitet, men inden da, skal der varmes op.

Henrik Løwe er i fuld gang på crossfitmaskinen og han træner både i Dianalund og i Kalundborg.

Billede

Maria og Henrik Løwe varmer op.


- Jeg er ofte i Vejle, og når jeg er der, kan jeg også træne hos Loop. Det benytter jeg mig meget af, puster Henrik Løwe, inden turen går til cirkelmaskinerne.

Man kan nemlig, med et medlemsskab til Loop, træne i alle Loop-centret i Danmark.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk