4. marts 2021
Pia Skødt bliver centerleder i Dianalund, Lasse Hansen er ejer af fem Loop-centre på Vestsjælland. Foto: Charlotte Koefoed
gallery icon

Se billedserie

Pia Skødt bliver centerleder i Dianalund, Lasse Hansen er ejer af fem Loop-centre på Vestsjælland. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Loop åbner i centret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Loop åbner i centret
Ugebladet Vestsjælland - 05. december 2019 kl. 16:59

Tilmeldingen til Loop i Dianalund begyndte den 5. december og til de første 200 tilmeldte er der gode introtilbud i form af billig træning den første måned og en goodibag.

Første åbningsdag er den 4. januar og her fejres åbningen klokken 10 med gratis prøvetime, bobler og lagkage.

Indehaveren af Loop er Lasse Hansen og han ejer i forvejen fire andre Loop-træningscentre i Ringsted, Sorø, Jyderup og Kalundborg.

- På landsplan er der 120 Loop centre og er man medlem i ét center, kan man træne i dem alle. Det er en stor fordel, hvis man ofte er på farten og har lyst til at holde sin træning ved lige, fortæller Lasse Hansen.

Pia er centerleder

Til at styre Loop i Dianalund, er Pia Skødt ansat og hun er i forvejen centerleder i Loop Ringsted og Sorø.

Billede

Pia Skødt og Lasse Hansen.


- Fordelen ved Loop er cirkeltræningen. 16 maskiner, der alle kører på hydraulik og ikke strøm, sørger for du får trænet hele kroppen igennem på 24 minutter. Det er to runder. Og så kan man varme op på løbebånd, der kører på larvefødder og ikke el, så vi er ret klimavenlige, smiler Pia Skødt.

Loop kan også tilbyde holdtræning i balance, styrke, puls og yoga, som Pia Skødt er instruktør i.

Far- og mor-kroppe er velkomne

Mange kvier sig ved at gå i træningscentre, fordi de skammer sig over de ekstra kilo eller ikke føler sig fysisk i topform.

- Men det er jo hele pointen. Man er velkommen her præcis som man er. Vi har en meget afslappede atmosfære og hos os er der ingen spejle eller op-tempo musik, men mange planter og de plakater, der kommer på væggene, er billeder af de mennesker, der rent faktisk træner hos os, fortæller Lasse Hansen.

Loop henvender sig til et modent publikum, der ikke går så højt op i store muskler, men mere i at træne på en sund måde.

- Det betyder ikke, at træningen ikke er effektiv, for det er den. Man kan også få en kropsscanning før man begynder, så man kan måle effekten af træningen efter et par måneder, fortæller Pia Skødt.

Ur eller armbånd

Når man træner, er en vigtig motivationsfaktor, at man kan se eller måle sine resultater.

- Hvis man under sin træning bærer et ur eller armbånd, som indeholder tracking teknologien, kan man ved træning holde armbåndet/uret hen til en Beefit-skanner, som findes på alle maskinerne inden man går i gang med at træne. Så registrerer Beefit data omkring din træning, forklarer Pia Skødt.

Billede

Indgangen til Loop ligger på bagsiden
af Dianalund Centret.


Man kan også udfordre sine træningsvenner og på den måde sætte mål for sig selv.

Loop i Dianalund ligger i det tidligere lager til Fakta og indgangen ligger på bagsiden af Dianalund Centret.

Man skal ind via Sømosevej og adressen er Torvet 2.

Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk