17. december 2018
Folkemøderne i Høng, som byens lokalråd også deltager i, er på dagsordenen, når lokalrådet i marts har årsmøde. Foto: Charlotte Koefoed.
Folkemøderne i Høng, som byens lokalråd også deltager i, er på dagsordenen, når lokalrådet i marts har årsmøde. Foto: Charlotte Koefoed.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lokalråd hører om folkemøde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokalråd hører om folkemøde
Ugebladet Vestsjælland - 10. marts 2018 kl. 11:33
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

HØNG: Der er tradition for, at Høng Lokalråd, på sine generalforsamlinger, tager et emne op, der har interesse for byen og medlemmerne. I år er det folkemøderne i Høng, der stjæler overskriften.

Høng Lokalråd afvikler sin generalforsamling tirsdag 20. marts klokken 19.00 på Høng Gymnasium.

- I forbindelse med generalforsamlingen deltager John Højbusk for at fortælle om erfaringerne med 'Folkemøde Kalundborg i Høng.' Og han vil også præsentere tanker og ideer for fremtidige folkemøder i Høng, siger Niels Christian Buch, der er kasserer i Høng Lokalråd.

John Højbusk er tovholder på og en af ideskaberne til folkemødet. Folkemøde Kalundborg i Høng arrangeres af en gruppe engagerede mennesker fra Høng og omegn. Idéen til Folkemøde Kalundborg i Høng opstod på en debataften i LOF Høng i december 2014 på Café Liv i Høng. Det første folkemøde fandt sted året efter.

Alle er velkomne til generalforsamlingen i Høng Lokalråd. Men kun medlemmer, som har betalt kontingent, har stemmeret på generalforsamlingen, understreger kasserer Niels Christian Buch.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk