14. december 2017
Gert Sørensen sætter stikket til computeren, så han kan aflæse 100% hvad det måtte være at fejl på den Golf, som han har inde til reparation. Foto: Charlotte Koefoed
gallery icon

Se billedserie

Gert Sørensen sætter stikket til computeren, så han kan aflæse 100% hvad det måtte være at fejl på den Golf, som han har inde til reparation. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Løve Auto går all in på fire bilmærker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Løve Auto går all in på fire bilmærker
Ugebladet Vestsjælland - 28. februar 2017 kl. 14:43
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I dag har alle nyere biler en eller anden form for computerstyring i sig, og derfor har alle værksteder i dag en computer, de tilslutter bilen for at fejlsøge.

Programmerne kan søge på alle biler og finde de allerfleste fejl, faktisk har de en opklaringsrate på mellem 90 og 95 % på alle bilmærker, mens de resterende procent kan være fejl, som kun kan findes på det, man i folkemunde kalder autoriserede værksteder.

- Det betyder, at der kan være ting, vores almindelige computer-all round system ikke kan finde, men det har vi lavet om på, når det gælder de fire mærker i VW gruppen, nemlig VW, Audi, Skoda og Seat, fortæller Gert Sørensen, der er indehaver af Løve Auto.

Løve Auto kan det hele
Helt præcist betyder det, at han har søgt om, og er blevet godkendt af VW til at købe computerprogrammer og adgang direkte til de fire bilmærkers fabrikker i Tyskland, så fejlsøgningsprocenten kommer op på 100.

- Vi har indkøbt original testudstyr til disse mærker og det betyder, at vi nu kan tilbyde 100% samme tekniske løsninger, som man kan hos mærkeforhandleren. Det kan for eksempel være kodning af nøgler, noget vi ikke har kunnet før, ligesom vi nu kan opdatere styresystemet i bilerne, hvilket vi heller ikke har kunnet før, forklarer Gert Sørensen.

Fremtidssikring
Opgraderingen sker som en fremtidssikring af værkstedet. Der kommer mere og mere computerstyring i biler. I det testudstyr og den pakke Løve Auto har købt, indgår også adgang til de fire fabrikkers vidensdatabase.

Det vil sige, at hvis man har en specifik fejl, som ikke umiddelbart giver mening, kan Gert Sørensen og mekanikerne hos Løve Auto søge i det enkelte mærkes database og drage nytte af de erfaringer, fabrikken har samlet sig.

- Vi har fremtidssikret værkstedet med opgraderingen på de fire bilmærker og kan nu tilbyde det samme som de »autoriserede« værksteder. Det er vi meget glade for, siger Gert Sørensen.

Med følger desuden elektroniske servicebog, online opdatering af styreenheder, programmering af styreenheder, kodning af nøgler og startspærre, tekniske problem løsninger, eftermontering og kodning af ekstraudstyr som for eksempel træktøj og fartpilot.

Løve Auto er desuden tilmeldt en dag-til dags levering på originale reservedele og udfører selvfølgelig service og reparation på alle modeller og mærker.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk