25. januar 2021
Årets tema er Kristusbilleder, og i den anledning vil Annette Falkensten Olsens antependier i løbet af december blive ophængt på kirkebænkene. Privatfoto
Årets tema er Kristusbilleder, og i den anledning vil Annette Falkensten Olsens antependier i løbet af december blive ophængt på kirkebænkene. Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Levende julekalender gennemføres

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Levende julekalender gennemføres
Ugebladet Vestsjælland - 26. november 2020 kl. 10:46

Selvom coronaen sætter sine begrænsninger på mange arrangementer rundt om i kommunen, så er det et faktum, at »Den levende julekalender« i Tersløse Kirke bliver gennemført.

Man skal ikke - ligesom de foregående 15 år - samles i våbenhuset. I stedet er der direkte adgang til kirken, hvor der henstilles til de besøgende, at de først kommer i tidsrummet mellem klokken 16.15 og 16.24, hvor programmet begynder.

Hver dag vil der være små tekstlige og musikalske indslag, der fortæller om advent og jul. Forventningen og stilheden vil være den samme som altid - corona eller ej.

Man skal bære mundbind, indtil man har anbragt sig på én af kirkebænkene, mens herefter er det okay at tage mundbindet af.

Den levende julekalender gennemføres hver mandag, tirsdag, onsdag og torsdag og varer en halv time. Første gang er tirsdag den 1. december. Finalen finder sted mandag den 21. december.

Overskuddet fra årets indsamling vil gå til verdens flygtningelejre via Folkekirkens Nødhjælp.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk