10. juli 2020
Lys i vinduet 4. maj var oplægget til en fotokonkurrence udskrevet af Ruds-Vedbys Historie. Vinderfotoet er taget af Lene Jørgensen.
Lys i vinduet 4. maj var oplægget til en fotokonkurrence udskrevet af Ruds-Vedbys Historie. Vinderfotoet er taget af Lene Jørgensen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lene vandt fotokonkurrence

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lene vandt fotokonkurrence
Ugebladet Vestsjælland - 01. juni 2020 kl. 12:59
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I forbindelse med Danmarks befrielse 4. maj udskrev Ruds-Vedbys Historie en fotokonkurrence, hvor lys i vinduerne skulle være hovedmotivet. En minikomite fik til opgave at vælge det bedste billede ud af de omkring 30 indsendte billeder.

Komiteen har skrevet følgende begrundelse for vinderbilleder:

Generelt har fotograferne haft store problemer med modlyset og med at komponere billederne, samt flere billeder er uskarpe. Men mange har fanget ideen og gjort sig umage.

Efter lang tids votering fandt komiteen frem til dette billede, som fanger både stemning, lys i vinduet, og den gule, fine rapsmark i baggrunde, som er meget dansk.

Billedet er taget af Lene Jørgensen på Vestermarken og hun kan hente en flaske vin hos Ruds-Vedbys Historie når man åbner igen tirsdag den 7. juni klokken 13, eller kontakte Bente Liselotte Jensen fra Ruds-Vedbys Historie.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk