18. oktober 2019
Med den smarte hækkeklipper, kan Leif Juhl og hans folk klippe hæk i op til fire meters højde. Foto: Charlotte Koefoed
Med den smarte hækkeklipper, kan Leif Juhl og hans folk klippe hæk i op til fire meters højde. Foto: Charlotte Koefoed
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Leif klipper hækken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Leif klipper hækken
Ugebladet Vestsjælland - 03. juli 2019 kl. 18:43
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det er højsæson for klipning af hæk, og det ved man noget om i LJ Plant og Pleje, som i år har tilmeldt sig Gørlev Messen og har en stand på hesteskuet lørdag den 6. og søndag den 7. juli.

- Det er jo helt perfekt for mig, at messen er rykket udenfor. Så kan jeg få mine maskiner med, blandt andet den smarte hækkeklipper, som jeg købte sidste år. Den kan klippe yderhækken og toppen af hækken helt op til fire meters højde, fortæller Leif Juhl, der er indehaver af LJ Plant og Pleje.

LJ Plant og Pleje tilbyder en lang række ydelser indenfor totalpasning af grønne områder - både for private samt offentlige forvaltninger, heriblandt boligselskaber, hækklipning, græsslåning, plantning af hæk, såning af græsplæner samt mindre anlægsopgaver, fældning og beskæring af træer og buske, rodfræsning og flishugning af grene, pedelfunktion, samt mindre vedligeholdelses opgaver, vikartjeneste ved kirke/kirkegårde, samt administrationsopgaver, grandækning og renholdelse samt anlægning af gravsteder på kirkegårde og snerydning.

Leif Juhl vil selv være tilstede på messen og på standen kan man høre meget mere om de mange opgaver, hans firma varetager.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk