20. juli 2019
Der bliver kulturnat i Dianalund tirsdag den 4. juni. Borgerhuset spiller en central rolle. Foto: Jens Wollesen
Der bliver kulturnat i Dianalund tirsdag den 4. juni. Borgerhuset spiller en central rolle. Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kulturnat på vej til Dianalund

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kulturnat på vej til Dianalund
Ugebladet Vestsjælland - 17. februar 2019 kl. 08:43
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Foreløbig har Borgerhuset, Filadelfias Muuseum, kirken, Kunstnergården, Lokalarkivet, Lokalhistorisk Forening, drengespejderne Spejderne og Tersløsegård sagt ja til at være med til at skabe et helt nyt tiltag til Dianalund, nemlig en kulturnat. Dianalund Centret, Holbergskolen og biblioteket er også blevet spurgt, men overvejer stadig.

- Vi har besluttet at gennemfører en kulturnat og datoen er tirsdag den 4. juni fra klokken 19 til 23. Uanset og de sidste tre indbudte kommer med, gennemfører vi kulturnatten, slår Jørgen Mogensen fra Borgerhuset og Lokalhistorisk Arkiv fast.

Han har netop sendt en besked ud til alle medlemmerne af Borgerhuset for at høre, om de kunne tænke sig denne mulighed for at præsentere sig selv, at lave et specielt arrangement eller blot sætte en plakat op.

- Det er vigtigt, at foreningerne signalerer »Kulturnat«. Blot at have et ordinært medlemsmøde er altså ikke nok. Der skal være liv i huset, fest og farver, foredrag, skuespil, lysshow, noget med swung i, opfordres der til i brevet til Borgerhusets foreninger.

Masser af ideer
Der har allerede været en del forslag ude og de går blandt andet på lys i kirken (kirkerne), lejrbål og fællessang på arealet ved Borgerhuset, guidet ture for gamle elever på Holbergskolen, illumination af Borgerhuset, Det erotiske Dianalund, spøgelseshistorier, levende musik på Borgerhusets gange, mange fjernsyn i nr. 3, Byhistorisk vandring i mørke, live-koncert på udendørsscenen ved Borgerhuset, lang åbningstid i Dianalundcentret, lokale kunstnere udstiller i Borgerhuset, Rune Klan og meget mere.

- Ideerne er mange, kun fantasien, økonomien og anstændigheden sætter grænser. Lad os drøfte ideer og muligheder efter Borgerhusets generalforsamling, som bliver holdt torsdag den 28. marts, siger Jørgen Mogensen.

Det er ham, man skal henvende sig til, hvis man er interesseret i at være med i Kulturnatten.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk