4. juli 2020
Bestyrelsen i Brage består af  Bo Christiansen, Bjørn Olsen, Brian Stølås, Maria Bentsen og Brian Hyldig. Foto: Jeanette Kjærgaard Christiansen
gallery icon

Se billedserie

Bestyrelsen i Brage består af Bo Christiansen, Bjørn Olsen, Brian Stølås, Maria Bentsen og Brian Hyldig. Foto: Jeanette Kjærgaard Christiansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kulturforening kom til at hedde Borgerforeningen Brage

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kulturforening kom til at hedde Borgerforeningen Brage
Opdateret 13. februar 2020 kl. 09:17
Ugebladet Vestsjælland - 07. februar 2020 kl. 11:05
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Høng: Fredag den 31. januar var der stiftende generalforsamling i den nye kulturforening i Høng. Der var et flot fremmøde af interesserede borgere, og det kom der nogle gode debatter ud af.

Vedtægterne blev gennemgået, og foreningen fik valgt fem bestyrelsesmedlemmer. Den består af Bjørn Olsen, Bo Christiansen, Brian Stølås, Maria Bentsen og Brian Hyldig. Bjarne Andersen blev valgt som suppleant, Heidi Olsen blev valgt som revisor kontrollant, og Ulla Jacobsen blev valgt som kasser.

Den nystiftede forening fik navnet Borgerforeningen Brage. Målet er at få mere kultur til den sydlige del af Kalundborg i form af koncerter, teaterforestillinger, foredrag og andre kulturelle indslag i byen for både børn, unge og voksne. Det er planen, at nogle af arrangementer skal foregå i og omkring den flotte ny hal i Høng. Hallen skal stå færdig i november 2020.

Borgerforeningen Brage skal nu godkendes som forening, og herefter skal bestyrelsesmedlemmerne til at søge nogle fonde, så de får et økonomisk grundlag, der kan gøre det muligt at planlægge og afholde forskellige arrangementer i byen.

Musik på spændende instrumenter

Billede

Sylvester Agbedoglo spillede på et udhulet
græskar, mens Benjamin Barfod spillede
på en  gubal, som er en ufo-formede
ståltromme, der er udviklet i Schweiz.


Man kan følge Borgerforeningen Brage både på facebook og instagram.

Borgerforeningen Brage takker for den store opbakning og interesse, som borgerne i Høng by og omegn har vist. groups/168509994586956/ og Instagram https://www.instagram.com/borgerforeningenbrage4270/

Borgerforeningen Brage siger tusind tak for den store opbakning og interesse som borgerne i Høng by og omegn har vist dem.

Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk